Galatasaray'da devre arası tatlı bir ayrılık: Mutlu Nelsson...

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Galatasaray'da devre arası tatlı bir ayrılık: Mutlu Nelsson...

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Şu an yedek kaldığı için mutsuz olan ve biraz da tepkili görünen Victor Nelsson’un ocak ayındaki transfer döneminde Avrupa’ya gidişinde kolaylık sağlanacak. Beklenti en az 10 milyon avro.

Galatasaray yönetimi, şu anda can sıkıntısı gibi görünen bir durumu iki taraf adına da tatlılıkla çözmeye çalışacak. O konu da Victor Nelsson’un durumu.

Geçtiğimiz sezonlarda Avrupa’ya transferine onay verilmeyen ancak bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde yedek kaldığı için mutsuz olan Danimarkalı oyuncu çok kızgın ve tepkiliydi. Kendisine verilen sözlerin tutulmamasından şikâyet etti ve yedek kalmayı kabullenemediğini söyledi. Yeni sözleşme teklifine de olumsuz cevap veren Nelsson ile devre arasında yollar ayrılacak.

TEKLİFLERE AÇIK

Ancak yönetim bunu tatlı bir şekilde çözmek istiyor. İlk etapta 20 milyon avroların üzerinde bir gelir beklentisinin olduğu sarı kırmızılı stoperde durum biraz değişti. Şu anki performansı ile 15 milyon avroları bile görmesinin zor olduğu belirtilen başarısı stopere gelen teklifler değerlendirilecek.

Yönetimin beklentisi en az 10 milyon avro bandında bir rakama satıp olayı bir şekilde çözmek. Aksi takdirde mutsuz ve yedek bir Nelsson’un takımda kalması sezonun ikinci yarısında da can sıkacak gibi görünüyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...