Galatasaray'da Wilfried Singo'ya 3 talip birden!
Galatasaray’ın yıldız savunmacısına üç kulüp talip. Fildişi formasıyla ABD’deki hazırlık maçında Fransa’nın yıldız forvetlerini kilitleyen 25 yaşındaki savunmacıyı Napoli, Dortmund ve Newcastle istiyor.
- Wilfried Singo, Galatasaray'a 30,7 milyon avro bonservis bedeliyle transfer oldu.
- Fildişi'nin Fransa'ya karşı kazandığı maçta gösterdiği performansla dikkat çekti.
- Napoli, Borussia Dortmund ve Newcastle United, Singo'nun transferiyle ilgileniyor.
- Singo'nun sözleşmesinde 60 milyon avroluk bir çıkış maddesi bulunuyor.
- Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Singo'yu yeni sezon planında ideal 11'inde düşünüyor.
ALİ NACİ KÜÇÜK - Geçtiğimiz sezon Galatasaray’ın 30,7 milyon avro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı Wilfried Singo, millî takımdaki performansı ile dikkat çekti! Galatasaray’da sezona iyi başlayan ancak geçirdiği sakatlık sonrası formasını kaybeden Singo, Avrupa’daki kulüplerin hep takibinde oldu. Fildişi’nin 2-1 kazandığı maçta Mbappe başta olmak üzere Fransızlara geçit vermeyen 25 yaşındaki oyucu, geçen yıl da kendisini transfer etmek isteyen Napoli ile birlikte Borussia Dortmund ve Newcastle United’ın hedef ismi hâline geldi.
BONSERVİSİ 60 MİLYON
Sağ stoperde görev yapan Singo’yu Dünya Kupası’nda dikkatle izleyecek olan üç kulübün turnuva sonrası Galatasaray’ın kapısını çalması bekleniyor. Singo’nun geçen yıl yaptığı sözleşmeye oyuncu ve temsilcisinin talebi ile 60 milyon avroluk çıkış maddesi eklenmişti! Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk’un yeni sezon için ana planı, ideal 11’inde yer vermek istediği Singo için sarı kırmızılılar gelecek teklife göre pozisyon alacak. Singo’nun şimdiden verdiği olumlu sinyaller kulübün beklentilerini yükseltmiş durumda.
İKİYE KATLAYACAK
Galatasaray’da geride kalan sezonda 29 maçta süre bulan 25 yaşındaki savunma oyuncusu, 2 gol atarken 3 de asist yaptı. Eğer Singo 60 milyon avroluk çıkış maddesiyle transfer olursa Galatasaray oyuncudan iki katı para kazanmış olacak.
