Galatasaray'ın yıldızı Dubai yolcusu: Zaha gidebilir

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Galatasaray'ın yıldızı Dubai yolcusu: Zaha gidebilir

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

31 yaşındaki oyuncunun millî arada Arap takımlarından gelen teklifler için Dubai'de görüşmelerde bulunduğu iddia edildi.

Sarı kırmızılı takımın sezon başında kadrosuna kattığı Wilfried Zaha, en çok ses getiren transferlerden biriydi. Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk’un değişmezlerinden biri olan ancak beklentileri tam olarak karşılayamayan 31 yaşındaki isim Fildişi Millî Takımı’na da çağrılmadı. Bu da ülkesinde tartışmaları beraberinde getirdi. Teknik direktör Gasset’e Zaha’yı davet etmediği için tepki vardı.

YÖNETİMLE GÖRÜŞECEK

Zaha hakkında çarpıcı bir iddia var. Zaha’nın millî arada Dubai’de transfer görüşmelerinde bulunduğu belirtildi. Sarı kırmızılı kulüple 2026’ya kadar mukavelesi bulunan Fildişili oyuncunun Dubai’de kendisiyle ilgilenen birden fazla Arap kulübünün yöneticileri ile bir araya geldiği ve tekliflerini dinlediği belirtildi. Yüksek rakamlı teklifleri değerlendirmeye alacak olan ve buna göre yönetimle masaya oturacak tecrübeli hücum oyuncusunun ocak ayında ayrılığı söz konusu.

ŞEKER'İN İDDİASI: ONANA SAKAT DEĞİL NUMARA YAPIYOR!

G.Saray kongre üyesi avukat Kerim Bahadır Şeker; Andre Onana ve birkaç futbolcunun kendisini dolandırdığını, Onana’nın da bu sebeple Türkiye’ye gelmemek için millî takımda sakatlık numarası yaptığını iddia etti. Şeker oyuncular hakkında bugün İstanbul Adliyesi’nde suç duyurusunda bulunacağını duyurdu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...