Premier Nelsson

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Premier Nelsson

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Sarı kırmızılıların devre arasında yollarını ayırmayı planladığı tecrübeli stoper, genelde Premier Lig ekipleriyle çalışan yeni bir menajerlik şirketine imza attı.

Sezon başında transfer edilen Davinson Sanchez’in arkasında kalan ve bu sezon fazla forma şansı bulamayan Victor Nelsson, sarı kırmızılı takımdan ayrılmayı kafaya taktı. Sevilla geçtiğimiz sezonun devre arasında Danimarkalı stopere talip olmuştu. İspanyol ekibi 25 milyon avroluk bonservis bedelini ödemeye hazırdı. Ancak sarı kırmızılılar takımın iskeletini bozmamak adına bu teklife kapıyı kapatmıştı. Sezon şampiyonlukla noktalanırken Nelsson da başarıda önemli pay sahibi olmuştu. Ancak Davinson Sanchez’in gelişiyle bu sezon işler değişti. 

YÖNETİM SATMAK İSTİYOR

Yedek kulübesinde oturmaktan şikâyetçi olan Nelsson, flaş bir harekete imza attı. Menajeri Ivan Marko Benes ile ilişkisini sonlandıran Danimarkalı stoper; Bukayo Saka, Romeo Lavia, Jadon Sancho ve Eddie Nketiah gibi yıldızların yer aldığı Elite Project Group Limited ile bir temsilcilik anlaşması imzaladı. Genelde İngiliz Premier Lig ekiplerine oyuncu pazarlayan şirket, şimdi de Nelsson’u Ada’ya götürecek. Geçen sezon 25 milyon avroyu elinin tersiyle iten yönetimin 20 milyon civarında bir teklife ‘hayır’ demeyeceği belirtiliyor.

TFF’YE SÜPER KUPA BAŞVURUSU

Galatasaray, Suudi Arabistan’da oynanacak Süper Kupa finalinin Türkiye’de oynanması için TFF’ye resmî başvuru yaptı. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi “Bize herhangi bir başvuru gelmedi. İki kulüp de imza yetkisi verdi. Biz rahatız. Süper Kupa Suudi Arabistan’da oynanacak” demişti. 

GASSET’TEN YILDIZA REST

Wilfried Zaha’nın neden Fildişi kadrosuna çağrılmadığı ortaya çıktı. Takımın hocası Jean-Louis Gasset “Ondan ancak salı günü takıma katılabileceğini bildiren bir mail aldım. Dubai’de yapacak bir işi varmış. Ben de ‘gelme’ dedim. Pazar akşamı oynayanlar bile en geç pazartesi buradaydı” dedi. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...