Gaziantep FK - Beşiktaş maçı VAR kayıtları açıklandı, N'Koudou'nun kafası "vicdanları sızlattı!"

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Gaziantep FK - Beşiktaş maçı VAR kayıtları açıklandı, N'Koudou'nun kafası "vicdanları sızlattı!"

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Gaziantep FK - Beşiktaş maçına damga vuran kırmızı kart tartışmasının VAR kayıtları TFF tarafından paylaşıldı. 1-1 biten maçın hakemi Atilla Karaoğlan ile VAR Odası'nın diyaloğu, Gaziantep FK'yı çok kızdırdı.

Kalyon Stadyumu'nda oynanan maçın ilk yarısında Beşiktaşlı Kevin N'Koudou ile Gaziantep FK'nın sağ bek Stelios Kitsiou arasında yaşanan pozisyonda ev sahibi ekip kırmızı kart istemişti.

GAZİANTEP FK - BEŞİKTAŞ MAÇI VAR KAYITLARI DİNLE

Kafa atma pozisyonunda sarı kart gösteren Karaoğlan'ın bu kararı çok tartışılmış, hakem yorumcuları da "Kesinlikle kırmızı" görüşünde birleşmişti.

Hakem Atilla Karaoğlan ve VAR arasında şu konuşmalar gerçekleşti:

Atilla Karaoğlan: "İtiyor olarak gördüm, şiddet yok."

VAR: "Ben şiddet var olarak gördüm. Atilla, seni VAR'a davet ediyorum."

Atilla Karaoğlan: "Ağabey abartıyor ya, ben sarıda kalacağım."

Bu diyalogların ardından TFF yaptığı açıklamayla hakem Atilla Karaoğlan'ın hatalı olduğunu duyurdu.

https://twitter.com/GaziantepFK/status/1610276254632083463

"ABARTMIYORUZ! VİCDANIMIZ SIZLIYOR"

Gaziantep FK Twitter hesabı ve kulüp başkanı Cevdet Akınal konuya dair açıklamalar yaptı.

Kulübün sosyal medya açıklamasında, "Oyuncumuza atılan kafa sonrası; VAR hakemlerinin ısrarlı şiddet uyarısına rağmen Atilla Karaoğlan'ın yorumu: "ABARTIYOR ABİ!" Abartmıyoruz, VİCDANIMIZ sızlıyor! Türkiye Futbol Federasyonumuza, göstermiş oldukları şeffaflıktan dolayı teşekkür ederiz." denildi.

GAZİANTEP FK BAŞKANI KONUŞTU

Yayıncı kuruluşa konuşan Akınal, "TFF'yi kutluyorum, tarihi bir karar aldılar. Çok güzel bir iş yaptılar. Bu tamamen bir hakem hatası. Olay olduğunda 'Kırık yok, ondan kırmızı göstermedi' dedim. VAR'dakiler uyarıyor, orta hakem hala bildiğini okuyor. Olan Anadolu kulüplerine oluyor. Hakemler artık biraz daha dikkatli davranacaktır. Bizler müzdarip durumdayız." ifadelerini kullandı.

Gaziantep FK - Beşiktaş maçı VAR kayıtları açıklandı, N'Koudou'nun kafası

ATİLLA KARAOĞLAN'IN HAKEMLİĞİ BİTTİ Mİ?

TFF'den yapılan açıklamada, "Gaziantep FK - Beşiktaş maçının hakeminin, VAR hakeminin izleme önerisine rağmen ihlali yapan oyuncuyu ihraç etmeyerek 'önemli hakem hatası' yaptıkları tespit edilmiştir" denildi. 

MHK, Atilla Karaoğlan'ı uzun süre "dinlendirme" kararı aldı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...