Giresunspor Başkanı Nahid Yamak Fenerbahçe'den ve Ali Koç'tan özür diledi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Giresunspor Başkanı Nahid Yamak Fenerbahçe'den ve Ali Koç'tan özür diledi

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'de dün Giresunspor'a konuk olan Fenerbahçe sahadan 1-1 eşitlikle ayrılmıştı Bu sonuçla zirve yarışında ağır yara alan Sarı-Lacivertliler maç sonu Çotanak Stadyumu'nda çalınan şarkıya ayrıca öfkelenmişti. Giresunspor Başkanı Nahid Yamak, "Fener ağlama müziği ile ilgili Ali Koç Başkanımız beni aradı. Fenerbahçe camiasından özür diledim" dedi.

Giresunspor Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe'yle evinde 1-1 berabere kaldı. Sarı-lacivertlilerin zirve yolunda iki kritik puan bıraktığı zorlu maçta gerilim bir hayli tırmandı.

Çotanak Stadyumu'nda çalınan şarkı sonrası ev sahibi takım taraftarları 'Fener ağlama' tezahüratları yaptı. Sarı-lacivertlilerde Samet Akaydın ile Giresunsporlu futbolcular arasında son düdük sonrası tansiyon yükseldi. İki takım futbolcuları arasında yaşanan olaylar soyunma odası tüneline kadar sıçradı.

NAHİD YAMAK ÖZÜR DİLEDİ

Konuyla ilgili Radyospor'a konuşan Giresunspor Başkanı Nahid Yamak, "Fener ağlama müziği ile ilgili Ali Koç Başkanımız beni aradı. Fenerbahçe camiasıyla hiçbir problemimiz olamaz. Fenerbahçe, Türkiye'nin en büyük camialarından birisi. Sayın Başkan Ali Koç'tan da durumla ilgili özür diledim." dedi.

https://twitter.com/Giresunspor/status/1655599673850175489

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...