Giresunspor'da teknik direktör değişimi; Mustafa Kaplan bıraktı, Mehmet Birinci göreve getirildi

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Giresunspor'da teknik direktör değişimi; Mustafa Kaplan bıraktı, Mehmet Birinci göreve getirildi

SPOR Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Giresunspor takımın başına 66 yaşındaki teknik direktör Mehmet Birinci'yi getirdi. Birinci 2007-08 sezonunda Giresunspor'un başında iki maça çıkmıştı.

Geçen sezon Süper Lig'e veda eden Trendyol 1. Lig ekibi Giresunspor’da teknik direktör Mustafa Kaplan'la yollar ayrıldı. Yeşil-Beyazlılar aynı gün teknik direktörlüğe Mehmet Birinci'nin getirildiğini açıkladı.

Kaplan geçtiğimiz günlerde Giresunspor için bu sezonki en büyük başarının ligde kalmak olacağını ve bunu şampiyonlukla eşdeğer bir başarı olduğunu söylemişti. İlk 9 haftada 1 galibiyetle 5 puan toplayabilen Çotanaklar, 17. sırada yer alıyor.

MEHMET BİRİNCİ 4 SEZONDUR BOŞTAYDI

Karadeniz ekibinden yapılan açıklama şöyle:

"Kulübümüz, futbol A takım teknik direktörlük görevi için Sayın Mehmet Birinci ile 2023/24 sezonunun sonuna kadar anlaşma sağlamıştır. Kendisine ve ekibine hoş geldin diyor, Çotanak Arma altında başarılar diliyoruz."

Son olarak 1461 Trabzon'u çalıştıran 66 yaşındaki teknik direktör Mehmet Birinci, 2019'dan beri takım çalıştırmıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...