Hakan Çalhanoğlu: Kuntz'u çok seviyoruz. Faroe Adaları maçından sonra ne kadar üzüldüğünü gördüm

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Hakan Çalhanoğlu: Kuntz'u çok seviyoruz. Faroe Adaları maçından sonra ne kadar üzüldüğünü gördüm

SPOR Haberleri

Türkiye - İskoçya maçında kalitesini konuşturan A Milli Takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu, cumartesi günü Gaziantep'te oynanacak Çekya maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin 10 numarası, Fenerbahçe'nin 10 numarası Arda Güler'le ilgili bir soruya da cevap verdi. 17 yaşında Arda Güler'in Çekya maçında A Milli olması bekleniyor.

A Milli Takım, cumartesi günü Çekya ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Gaziantep kampında sürdürüyor. İskoçya'yı Diyarbakır'da 2-1 mağlup eden Ay-Yıldızlılar'da kaptan Hakan Çalhanoğlu, Çekya maçı öncesi TRT Spor'un sorularını yanıtladı.

Serie A'da Inter'in forması giyen yıldız futbolcu , Arda Güler ile ilgili yaptığı açıklamaları hakkında gelen eleştirilen hakkında konuştu.

"İSKOÇYA MAÇI İLK YARI 3-0 OLABİLİRDİ"

"Avrupa Şampiyonası'nın Almanya'da olması bizim için avantaj. Orası zaten Türkiye... Elemelere iyi başlamamız halinde turnuvaya katılacağımızı düşünüyorum.

Son maçlarda geri adım atmıştık. Yeniden kendimize geldiğimiz için mutluyuz. Dün golden sonra da gördünüz hep birlikteydik. Bizi ayırmaya çalışsalar da bir arada olduğumuzu gösterdik.

Hazırlık maçları olsa da kazanmak istiyoruz. Zor bir zeminde oynadık dün ama ilk yarı inanılmaz oynadığımızı düşünüyorum. İlk yarı 3-0 olabilirdi. Diyarbakır'daki taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum bizi çok iyi karşıladılar."

Hakan Çalhanoğlu: Kuntz'u çok seviyoruz. Faroe Adaları maçından sonra ne kadar üzüldüğünü gördüm

FAREO ADALARI HEZİMETİ SONRASI NELER YAŞANDI?

"Kuntz'u çok seviyoruz. Faroe Adaları maçından sonra ne kadar üzüldüğünü gördüm, onu teselli etmeye çalıştım. Tüm oyuncular onu çok seviyor. En son kampa sakatlandığım için gelemediğim için telefon üzerinden görüştük.

Hocaya olan ve Hamit ağabeye olan tepkileri gördüm. Çok eksiğimiz vardı. Bize yakışmayan bir maçtı. Hava ve saha şartıyla olmadı. Birçok şey söyleyebiliriz. Biz C Grubu'ndan B Grubu'na çıktık. Hoca da yardımcı olmaya çalışıyor, oyuncular da yardımcı olmaya çalışıyor. Bizi ayırmaya çalışırlarken biz birlik olmaya çalışıyoruz."

ARDA GÜLER YORUMU

"Arda ve Emirhan için yaptığım yorumlar kötü niyetli değildi. Jorge Jesus'a saygısızlık yapma ihtimalim yok, haddime değil. Hiçbir oyuncu kulüpten büyük değildir bunu biliyorum. Ben sadece Arda'nın daha fazla oynayabileceğini söyledim futbolcu gözüyle."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...