Hakan Safi'den Merih Demiral ve Lewandowski hamlesi: Teklif yaptı
Fenerbahçe'de başkan adayı Hakan Safi'nin, Al-Ahli'de forma giyen Merih Demiral ve Barcelona'dan ayrılan Robert Lewandowski için transfer hamlesi yaptığı öne sürüldü.
- Hakan Safi, Merih Demiral'ın menajeriyle transfer için bir görüşme gerçekleştirdi.
- Merih Demiral'ın Al-Ahli ile sözleşmesi 2029 yılına kadar devam ediyor.
- Hakan Safi, Barcelona'dan ayrılan Robert Lewandowski için resmi teklifte bulundu.
- Robert Lewandowski, geride kalan sezonda 46 maçta 19 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.
Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım ile başkanlık yarışı veren Hakan Safi'nin, Merih Demiral ve Robert Lewandowski için girişimlerde bulunduğu belirtildi.
MENAJERİYLE GÖRÜŞTÜ
Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre; Hakan Safi, Fenerbahçe altyapısından yetişen ve kariyerine Suudi Arabistan'dan Al-Ahli'de devam eden Merih Demiral'ın menajeriyle transfer için bir görüşme gerçekleştirdi. Suudi Arabistan ekibi Al Ahli ile sözleşmesi 2029 yılına kadar devam eden milli stoper, geride kalan sezonda 32 maçta 2 gol ve 1 asistlik katkı verdi.
HÜCUMA LEWANDOWSKI HAMLESİ
Öte yandan, yıldız bir golcü transferi yapmak isteyen Hakan Safi'nin, Barcelona'dan ayrılan Robert Lewandowski için girişimde bulunduğu belirtildi. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe başkan adayı Hakan Safi, Polonyalı golcü Lewandowski için resmi teklifinde bulundu.
SON SEZONUNDA 23 GOLLÜK KATKI
Barcelona'ya veda eden 37 yaşındaki Lewandowski, geride kalan sezonda 46 maçta 19 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.
