'Hayatımda ilk defa böyle bir şey gördüm' Mert Hakan Yandaş'tan sert tepki

Düzenleyen:
- Güncelleme:
'Hayatımda ilk defa böyle bir şey gördüm' Mert Hakan Yandaş'tan sert tepki

Spor Haberleri

Fenerbahçe, Pendikspor'u 4-1 yenerek zirve takibini sürdürdü. Karşılaşmada 1 gol atan Mert Hakan Yandaş,

Fenerbahçe, Süper Lig'in 29. haftasında Pendikspor'u 4-1 yenerek şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürdü.

Karşılaşmada 1 gol atan Mert Hakan Yandaş, son düdük sonrası açıklamalarda bulunarak "Geri dönmeyi bilen vazgeçmeyen bir takımın içinde bulunduğum için çok mutluyum" açıklamasında bulundu.

MERT HAKAN YANDAŞ: HAYATIMDA İLK DEFA BÖYLE BİŞİ GÖRDÜM

Karşılaşmayı değerlendiren Mert Hakan Yandaş, "Cuma günü İstanbul'a gelme fırsatımız oldu. Bunlar bahane değil. İlk yarıyı taraftarımızı üzecek şekilde çöpe attık. Ben hayatımda ilk defa böyle bir şey gördüm, her pozisyonda kaleci sağ taraftan autu kullanırken sol tarafa yürüdü. İzin veriyorlar, niye izin veriyorlar anlamış değilim. Geri dönmeyi bilen vazgeçmeyen bir takımın içinde bulunduğum için çok mutluyum. Maçtan çıktığımda oyuna katkı vermek için yaptığım bir hareket vardı, kimse bir yere çekmesin." ifadelerini kullandı.

'Hayatımda ilk defa böyle bir şey gördüm' Mert Hakan Yandaş'tan sert tepki - 1. Resim

MERT HAKAN YANDAŞ: KİMSE BİZİ YIKAMAZ

Pendikspor'a karşı ilk golü kaydeden Mert Hakan Yandaş, "İki haftadır ilk golü atmak ve güzel golleri atmak bana nasip oluyor. Önemli olan takımın kazanması, kazanmadığınız zaman bu gollerin anlamı olmuyor. Önemli olan takıma katkı vermek. Son 9 hafta, Fenerbahçe birlikte olduğunda kimse bizi yıkamaz. Tahsin başkanımızın mekanı cennet olsun, onu başta anmadığım için özür diliyorum." dedi.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...