Holiganizm Adana'da hortladı! Samsunspor taraftarına bıçak ve satırla saldırı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Holiganizm Adana'da hortladı! Samsunspor taraftarına bıçak ve satırla saldırı

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Süper Lig'de sezona evinde 6 maçta 6 galibiyetle başlayan Adana Demirspor, 7. maçta Fenerbahçe'yle golsüz berabere kaldıktan sonra 8. maçında Samsunspor'a 2-3 mağlup oldu. Kırmızı-Beyazlılar sezonun ilk deplasman galibiyetini Adana'da aldı. Bazı Adana Demirspor taraftarları Samsunspor taraftarına bıçak ve satırla saldırdı

Samsunspor Adana Demirspor'un iç sahadaki yenilmezliğine 3 golle son verdi. 14. haftada Süper Lig'in iç sahadaki en etkili takımlarından birine konuk olan Karadeniz ekibi, 3 puanı 3 golle alırken bu sezon bir ilki yaşadı.

Samsunspor'a sezonun ilk deplasman galibiyetini getiren golleri Ntcham, Holse ve Marius attı. Adana Demirspor'un golleri ise Niang ve Yusuf Barasi'den geldi.

Sezonun 3. galibiyetini alan Samsunspor puanını 11'e yükseltti. Adana Demirspor ise 23 puanda kaldı.

GİSDOL: PLANA SADIK KALDIK

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, bugün çok mutlu olduklarını dile getirdi. Gisdol, şunları ifade etti:

"Maçtan galibiyetle ayrılmak için çok fazla çalışmıştık. Takımımız bu oyun planına yüzde 100 bir şekilde sadık kaldı. Adana Demirspor'un özellikle evinde oynadığı maçlarda çok iyi bir takım olduğunu biliyoruz. Pozisyon bulmak istiyorsak, önde basıp, onları hataya zorlamamız gerektiğini biliyorduk. Bunları doğru bir şekilde yapacak olursak puanla ayrılacağımızı da biliyorduk. Sonuç olarak da 3 puan aldık. Evimize o şekilde dönüyoruz. Galibiyetle ayrılmak çok güzel."

Holiganizm Adana'da hortladı! Samsunspor taraftarına bıçak ve satırla saldırı

Marius Mouandilmadji Süper Lig'de 3. golünü attı.

HOLİGANİZM HORTLADI

Maçın 37’inci dakikasında bir grup Adana Demirspor taraftarı, Samsunspor taraftarlarının bulunduğu tribüne geçerek üzerinde "Sevdik" yazılı pankartı indirdi. İki taraftar grubu arasında yaşanan arbede polisin müdahalesiyle yatıştırıldı. 

Maçın ardından Samsunspor'dan yapılan açıklama şöyle:

"Bugün oynanan ve dostane ortamda seyreden Adana Demirspor müsabakasında, ne yazık ki bazı rakip takım taraftarları Samsunsporlu taraftarımıza bıçak ve satırla saldırmış, üstüne yetmediği gibi Samsunspor pankartımızı kesip indirmeye ve dostluk ortamına tümüyle zarar vermeye çalışmıştır.

SAMSUNSPOR FUTBOL KULÜBÜ olarak, bizi her şart ve koşulda destekleyen, uzun yollardan gelerek hiçbir deplasmanda bizleri yalnız bırakmayan Cefakar ve Fedakar BÜYÜK SAMSUNSPOR taraftarlarımıza yapılan bu çirkin saldırıyı kınıyoruz.

Avukatlarımız ile birlikte konunun sıkı takipçisi olacağımızın yanında, Türkiye Futbol Federasyonu’ndan ve 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun gereğince emniyet güçlerimizden ve savcılarımızdan saldırıyı gerçekleştiren şahsılar hakkında gereğinin yapılmasını bekliyoruz. Son olarak, gösterdikleri misafirperverlik için Yukatel Adana Demirspor A.Ş Kulübü Yönetimine teşekkür ediyoruz.

SAMSUNSPOR FUTBOL KULÜBÜ"

https://twitter.com/Samsunspor/status/1731021447135437103

Holiganizm Adana'da hortladı! Samsunspor taraftarına bıçak ve satırla saldırı

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...