İngiltere'deki Türk gecesinde eşitlik bozulmadı! Acun Ilıcalı'nın takımı play-off'u tehlikeye attı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İngiltere'deki Türk gecesinde eşitlik bozulmadı! Acun Ilıcalı'nın takımı play-off'u tehlikeye attı

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İngiltere Championship'in 37. haftasında Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City ile Leicester City karşı karşıya geldi. Ozan Tufan'ın süre almadığı karşılaşmada, Abdülkadir Ömür ve Yunus Akgün'ün rakip olarak ter döktü. Mücadele 2-2'lik eşitlikle sona erdi.

,İngiltere Championship'in 37. haftasında The MKM Stadyumu'nda Hull City ile Leicester City karşı karşıya geldi. Milli futbolcularımız Abdülkadir Ömür ve Yunus Akgün'ün rakip olduğu mücadele 2-2 beraberlikle sonuçlandı.

DENGE BOZULMADI

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'de Fabio Carvalho, 7. dakikada kazanılan penaltı atışını gole çeviremedi. 16. dakikada tekrar sahneye çıkan Carvalho bu kez rakip fileleri havalandırdı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Konuk ekip 31. dakikada Jamie Vardy'nin penaltı golüyle eşitliği yakaladı. Liam Rosenior'un öğrencileri 60. dakikada Anass Zaroury ile yeniden öne geçti. Leicester bu gole 2 dakika sonra yine Vardy ile cevap verdi. Maçta başka gol çıkmadı ve mücadele 2-2 eşitlikle sona erdi.

İngiltere'deki Türk gecesinde eşitlik bozulmadı! Acun Ilıcalı'nın takımı play-off'u tehlikeye attı - 1. Resim

ABDÜLKADİR ÖMÜR VE YUNUS AKGÜN OYNADI, OZAN TUFAN SÜRE ALMADI

Mücadelede Hull City forması giyen Abdülkadir Ömür maça ilk 11'de başladı ve 90 dakika sahada kaldı. Hull City'de Ozan Tufan ise süre almadı. Leicester City adına ise Yunus Akgün mücadeleye ilk 11'de başladı. Akgün, 46. dakikada yeribi Ndidi'ye bıraktı.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...