İsmail Kartal suskun isimlere seslendi! 'Sizi sahneye alalım'

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İsmail Kartal suskun isimlere seslendi! 'Sizi sahneye alalım'

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Zirvedeki yerini dış sahada topladığı puanlara borçlu olan Fenerbahçe’de skor yükünü çeken isimler formsuz. Dzeko, Szymanski ve Tadic son maçlarda kayıpları oynuyor…

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Antalya’ya konuk olacak Fenerbahçe’de tek hedef galibiyet serisine yeni bir halka eklemek. Sarı lacivertliler bu sezon 11 deplasmanda sadece bir defa puan kaybederken yenilgi yüzü görmedi. Antalya’ya karşı da hem genelde hem deplasmanda bariz üstünlüğü olan Fenerbahçe, tedavisi süren Fred ile Afrika Kupası’ndaki Osayi dışında eksiksiz çıkacağı bu mücadeleden üç puanla ayrılacağına emin. Ancak Sergen Yalçın’la çıktığı 6 maçta 2 galibiyet, 4 beraberlik alan kırmızı beyazlılar da kolay lokma değil.

YERLİLER SIRTLIYOR

Fenerbahçe’nin ise gol ayakları son maçlarda suskun. Krallık yarışında zirvede yer alan Edin Dzeko, Konya’ya karşı hat-trick yaptıktan sonra dört maçtır gol atamıyor. Takımın en skorer ikinci ismi Szymanski’den de son üç haftada çıt çıkmadı. Polonyalı, Gaziantep’teki asistinden sonra kayıplara karıştı. Son sekiz maçta tek asist yapan Tadic ise, Samsun’dan bu yana sessiz. Teknik direktör İsmail Kartal, bu oyuncularla bir toplantı yaparken “Artık sahneye çıkma zamanı geldi. Sizden goller bekliyorum. Kolay maçımız yok” diye konuştu.

AVRUPA’YA HAZIR

Fenerbahçe’nin UEFA kadrosu düzenlendi. Takımdan ayrılan Umut ve Crespo ile liste dışı bırakılan Kent’in yerine yeni transferler Krunic, Bonucci ve Çağlar’ın ismi yazıldı. Kiralık gönderilen Samet ile Emre Mor zaten Avrupa kadrosunda yer almıyordu.

ADAYLI DİVAN

F.Bahçe’de Yüksek Divan Kurulu bugün 10.30’da Faruk Ilgaz’da yapılacak. Başkan Ali Koç gündeme dair açıklamalarda bulunacak. Ancak en önemli gelişme gerekli 500 imzayı Divan’a teslim eden Saadettin Saran’ın başkan adaylığını açıklayacak olması.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...