Kaan Ayhan: Beşiktaş'ı sadece kendi taraftarları değil bilmem kaç milyon seyirci destekledi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kaan Ayhan: Beşiktaş'ı sadece kendi taraftarları değil bilmem kaç milyon seyirci destekledi

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Beşiktaş galibiyetinden sonra takım kaptanı Muslera, iyi performans ortaya koyan Barış Alper Yılmaz ve Kaan Ayhan önemli açıklamalarda bulundular.

Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera, 1-0 kazandıkları Beşiktaş derbisi sonrası açıklamalarda bulundu.

MUSLERA: BU STATTA MÜCADELE ETMEK ZOR

Mücadeleyi değerlendiren Muslera, "Kupada kaybettikten sonra burada kazanmak önemliydi. Bu zor deplasmanda, bu zor statta mücadele etmek zordu. Bize destek olan taraftarlarımıza teşekkürler. Şampiyonluk yolunda devam edeceğiz." dedi.

Uruguaylı eldiven, "Çalışmayı seviyorum. Galatasaray'da oynadığım için çok mutluyum. Bu tip zor deplasmanlara çıkmadan takım arkadaşlarıma çalıştığım için çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

Muslera, "Şampiyonluk için çok çalışıyoruz. Galatasaray için her maç zor. Bize karşı rakipler ayrı enerjiyle, kendilerini çok daha fazla vererek mücadele ediyorlar. Hedefimiz şampiyonluk. Elimizden geleni yapacağız." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

BARIŞ ALPER YILMAZ: ÇOK ÇALIŞIYORUM

Barış Alper Yılmaz yaptığı açıklamada, "Zor bir maç oldu ama iyi mücadele ettik. Kazandık ve lideriz. Lider olarak devam etmek istiyoruz." dedi. Performansıyla ilgili Barış, "Çok çalışıyorum. Elimden geldiğince en iyi performansı vermeye çalışıyorum." ifadelerini kullandı.

KAAN AYHAN: BİLMİYORUM KAÇ MİLYON SEYİRCİ!

Kaan Ayhan, ''Derbilerde rakip takımı... Bilmiyorum kaç milyon seyirci! Sadece Beşiktaş taraftarının desteklemediğini düşünüyorum. Profesyonel bir oyun sergiledik ve haklı şekilde 3 puan aldık.'' dedi. 

Sakatlığı hakkında konuşan milli oyuncu, ''Sezon sonu daha iyi tedavi söz konusu. Arkadaşlarımız yalnız bırakmak istemiyorum. Elimden geleni yapıyorum. Bazen ağrılar artıyor, bazen ağrılar azalıyor. Bir iki arkadaş da yorgun şekilde oynadı. Ancak herkes elinden gelenin en iyisini yaptı.'' ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...