Fenerbahçe Kadıköy coşkusunu deplasmana taşımak istiyor

- Güncelleme:
Fenerbahçe Kadıköy coşkusunu deplasmana taşımak istiyor

Spor Haberleri

Sezonun en iyi iç saha performansına sahip olan sarı lacivertliler, Antalya’yı da Kadıköy’e çevirerek Galatasaray derbisi öncesi moral depolamayı hedefliyor.

EMİN ULUÇ'UN HABERİ

Fenerbahçe iç sahadaki coşkusunu deplasmana da taşıma arzusunda. Kadıköy’deki 9 maçta 7 galibiyet, 1 beraberlik alırken, sadece 1 defa kaybeden sarı lacivertliler, bu mücadelelerde rakip filelere tam 26 gol gönderdi. Ancak iç sahada ligin en iyisi olan Jorge Jesus’un takımı, deplasmanda aynı değil. Fenerbahçe, 6 dış saha maçında 3 galibiyet, 1 beraberlik, 2 yenilgi yaşadı. Kadıköy’den uzakta kazanma oranı yüzde 50’de kalan sarı lacivertliler, İstanbul dışındaki tek galibiyetini Ankaragücü’nden aldı.

YAKIŞANI YAPACAĞIZ

Sadece skor değil, oyun olarak da deplasmanlarda Kadıköy’e oranla silik bir görüntü çizen Fenerbahçe’de Jorge Jesus bu durumu bir an önce sonlandırmaları gerektiğini söyledi. Portekizli, saha performansları arasındaki farkın bu boyutta olamayacağın vurgulayarak Antalya’dan iyi oyun, iyi sonuçla dönmeleri gerektiğini söyledi. Galatasaray derbisi öncesi en ufak bir olumsuzluğa tahammülü olmadığını belirten Jesus “Bize yakışanı yapacağımızdan eminim” sözleriyle oyuncularına moral aşıladı.

CRESPO KORUMADA

Fenerbahçe’de Ferdi Kadıoğlu ile Miguel Crespo ceza sınırında. Bu oyuncular Antalya’da kart görmeleri hâlinde Galatasaray’a karşı forma giyemeyecek. Kırmızı kart cezası yeni biten Crespo’yu derbi öncesi yedek soyunduracak Jorge Jesus, sahaya süreceği gözdesi Ferdi’yi ise dikkatli olması için uyardı.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...