Kevin Durant triple double yaptı, Thunder kazandı

Kevin Durant triple double yaptı, Thunder kazandı

SPOR Haberleri

Oklahoma City Thunder ile Minnesota Timberwolves arasında oynanan karşılaşmayı Oklahoma Durant'ın etkili oyunuyla 113-103 kazandı.

NBA'de gecenin maçlarından biri Oklahoma City Thunder ile Minnesota Timberwolves arasında oynandı. Mücadeleyi ev sahibi Thunder Kevin Durant'ın etkili oyunuyla 113-103 kazandı. Gecey süperstar Kevin Durant damga vurdu. 32 sayı kaydeden yıldız basketbolcu, 12 asist yapıp 10 ribaunt alarak triple-double yaptı. Batı'da en uzun kazanma serisini eline geçiren Thunder, üst üste 7. galibiyetini elde etti. Oklahoma City bu sezon evinde oynadığı 9 maçı da kazanmayı bildi. Russell Westbrook 19 sayı, 5 asist ve 3 top çalma ile katkı verdi. Reggie jackson ise 18 sayı üretti. Serge Ibaka 15 sayı, 8 ribaunt ve 3 blok ile iyi bir görüntü sergiledi. 4 basketbolcunun çift hanelere ulaştığı Minnesota'da Kevin Martin'in 24 sayılık performansı yeterli olmadı. Nikola Pekovic 22 sayı ve 10 ribaunt ile, Kevin Love ise 16 sayı ve 12 ribaunt ile double-double yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...