Kızkardeşi açıkladı: Pele'nin ölümü sonrası acı gerçek ortaya çıktı!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kızkardeşi açıkladı: Pele'nin ölümü sonrası acı gerçek ortaya çıktı!

SPOR Haberleri

20. yüzyılın en iyi futbolcusu olarak gösterilen Brezilyalı futbol efsanesi Pele, geçtiğimiz günlerde 82 yaşında hayatını kaybetmetmişti. Efsane ismin ölümünün ardından acı bir gerçek orataya çıktı.

Futbol tarihinin efsane isimleri arasında gösterilen Pele, gerçek adıyla Edson Arantes de Nascimento, 29 Aralık akşamı tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Pele'nin 82 yaşında hayatını kaybetmesinin ardından kız kardeşi Maria Lucia do Nascimento, acı gerçeği açıkladı.

ANNESİ ÖLDÜĞÜNÜ BİLMİYOR

Bir süredir kolon kanseriyle mücadele eden Pele, Dünya Kupası'nın düzenlendiği günlerde hastaneye kaldırılmıştı. ve Durumunun kötüye gittiği yönünde haberler çıkan efsaneden, bu kez futbol dünyasını üzen haber geldi. Ünlü yıldız 82 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Pele'nin cenaze töreni için hazırlıkların sürdüğü Brezilya'dan üzücü bir bilgi geldi. Annesi, Pele'nin öldüğünü bilmiyor. ESPN Brezilya'ya konuşan Pele'nin kız kardeşi Maria Lucia do Nascimento, 100 yaşındaki anneleri Celeste Arantes'in, oğlunun öldüğünü bilmediğini söyledi.

"KENDİ DÜNYASINDA YAŞIYOR"

Maria Lucia do Nascimento, "Annem 100 yaşında. Dünyada olan bitenin çok az farkına varabiliyor. Pele'nin ölümünden sonra konuştuk ama oğlunun öldüğünü bilmiyor. Kendi dünyasında yaşıyor diyebilirim." ifadelerini kullandı.

Pele'ye çocukluğundan bu yana aile içerisinde 'Dico' dediklerini anlatan Maria Lucia, "Annemize 'Dico' dediğimde hemen dikkat kesiliyor ve 'Onun için dua edelim' diyor." dedi.

PELE, ANNESİNİN 100. YAŞ GÜNÜNÜ KUTLAMIŞTI

Pele'nin annesi Celeste Arantes, 20 Kasım'da 100 yaşına basmış, efsane futbolcu da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla annesinin doğum gününü kutlamıştı.

Pele o paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı: Bugün Dona Celeste'nin 100 yıllık yaşamını kutluyoruz. Küçüklüğümden itibaren bana sevgiyi ve barışı öğretti. Onun oğlu olduğuma şükrettiğim yüzden fazla sebep sayabilirim." 

(Spor Arena)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...