Kulüp yorumculuğu moda oldu

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Kulüp yorumculuğu moda oldu

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Türkiye’nin EURO 2024’e katılmasının ve EURO 2032’ye ev sahipliği yapacak olmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

HASAN SARIÇİÇEK'İN HABERİ - Sürekli yenilenme içinde olduklarını söyleyen Mehmet Büyükekşi, Einstein’ın ‘Aynı şeyleri tekrarlayarak, farklı sonuçlar beklemek aptallıktır’ sözüne vurgu yaparken ‘’Rutinin dışına çıkamayan Türk futbolu son 15 yılda geriye gitti. Biz, risk alıyoruz, yeni şeyler yapmak istiyoruz. Ne var ki, 10 tane iş yapıp dokuzu doğru, biri yanlış olunca sizi yerden yere vuruyorlar” dedi.

RENK KÖRLÜĞÜ VAR

“Son dönemde kulüp yorumculuğu moda oldu” diyen Büyükekşi ‘’Süper Lig’de her sezon bir takım şampiyon oluyor. Yedi, sekiz, on takım da küme düşmemek için mücadele ediyor. TFF olarak dört takımı şampiyon yapma imkânımız yok! Hâliyle kaybeden suçlayacak birilerini arıyor, MHK, hakemler ve federasyona yükleniyor. Bu durum futbolumuza zarar veriyor. Bu zihniyet değişmeli. Medya objektif olmalı. Kulüp yorumculuğu futbola yeni ufuklar açmalı, renk körlüğü hâlini almamalı” ifadelerini kullandı. 

BİZE ‘DOĞRU YOLDASINIZ’ DİYORLAR

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ‘’Millî maç için gittiğim Eskişehir ve Konya’da vatandaşlardan büyük destek gördüm. Gençler, çocuklar, ihtiyarlar hepsi kulağıma eğiliyor diyor ki, ‘Başkan’ım, seni seviyoruz, doğru yoldasınız, böyle gidin’ diyor” sözleriyle memnuniyetini dile getirdi. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...