Luigi Ferraris Panteri Olivier Giroud Serie A'da haftanın kalecisi seçildi

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Luigi Ferraris Panteri Olivier Giroud Serie A'da haftanın kalecisi seçildi

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Serie A'da haftanın kalecisi bir santrfor! Genoa ile Milan arasında Luigi Ferraris'ta oynanan Serie A'nın 8. hafta maçında 90+15 te mecburen kaleye geçen Olivier Giroud kalesine gelen şutta gole izin vermedi ve takımına galibiyeti getirdi. İtalyanlar Giroud'yu haftanın kalecisi seçti.

Serie A'nın 8. haftasında Genoa'ya konuk olan AC Milan, zorlu deplasmandan 0-1 galip ayrıldı.

Milano ekibinde kaleci Maignan 90+8'de kırmızı gördü. Milan'da değişiklik hakkı bittiği için kaleye Fransız santrfor Olivier Giroud geçti. 90+15 te kaleye geçen Giroud kalesine gelen şutta gole izin vermedi ve takımına galibiyeti getirdi.

Fransız forvet Olivier Giroud'un bu performansı Serie A'da haftanın kalecisi seçilmesini sağladı.

https://twitter.com/acmilan/status/1711028927953576418

MİLAN WEB SİTESİNDE KALECİLER LİSTESİNDE

Serie A'dan yapılan açıklamada, Milan'ın 7 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Genoa'yı 1-0 yendiği maçta kaleye geçen ve kritik bir kurtarış yapan Giroud'nun haftanın kalecisi seçildiği kaydedildi.

Karşılaşmanın 90+8. dakikasında Milan kalecisi Mike Maignan, Caleb Ekuban'a yaptığı faulün ardından kırmızı kart gördü. Takımının değişiklik hakkını doldurması nedeniyle kaleye geçen Fransız forvet Giroud, yaptığı kurtarışla da galibiyete katkıda bulundu.

Milan, 21 puanla Serie A'de liderlik koltuğunda oturuyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...