Melih Gökçek'ten Fenerbahçeli futbolcuya tepki: Atın bu ahlaksız mahluku

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Melih Gökçek'ten Fenerbahçeli futbolcuya tepki: Atın bu ahlaksız mahluku

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Fenerbahçeli futbolcu Samet Akaydin'e sosyal medyadan tepki gösterdi. Milli oyuncunun rakibe tükürdüğünü öne süren Gökçek, sert ifadeler kullandı.

Fenerbahçeli futbolcu Samet Akaydin'in Trabzonsporlu Trezeguet'e tükürdüğü iddiaları gündemi salladı. Kadıköy'de oynanan 3-1'lik maçta takımının tek golünü penaltıdan atan Trezeguet, gol sevincini secde ederek kutlamıştı. 

Maçtan sonra çıkan görüntülerde Trezeguet'e tükürdüğü öne sürülen Samet, sosyal medyadan açıklama yaparak o iddiaları yalanladı. Rakibine tükürmediğini söyleyen Akaydin, "Görüntü açısının Sosyal medyada tamamen sporcu alışkanlığının bir parçası olan hareketimin görüntü açısı üzerinden manipüle edilerek ortaya ahlaksız iddialar atılmasını kınıyorum. Sosyal medyanın ucuz yaklaşımıyla futboldaki rekabeti ve insanlığı bu derece iftira ile kirletmeye çalışanları Allah’a havale ediyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Melih Gökçek'ten Fenerbahçeli futbolcuya tepki: Atın bu ahlaksız mahluku

MELİH GÖKÇEK'TEN SAMET AKYADİN TEPKİSİ

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Samet Akaydin'in görüntülerini resmi Twitter adresinden paylaşarak milli oyuncuya tepki göstererek şu sözleri dile getirdi:

"Bu hareket şerefsizliktir. İnanca ve sporcuya saygısızlıktır. Atın bu ahlaksız mahluku FB'den"

https://twitter.com/06melihgokcek/status/1659856598129410048?s=20

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...