Milli halterci Hakan Şükrü Kurnaz Avrupa şampiyonasında gümüş madalya kazandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Milli halterci Hakan Şükrü Kurnaz Avrupa şampiyonasında gümüş madalya kazandı

SPOR Haberleri

Milli halterci Hakan Şükrü Kurnaz, Ermenistan'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda ikinci oldu. Ay-yıldızlı sporcuların organizasyondaki madalya sayısı 6 altın, 10 gümüş ve 5 bronz olmak üzere 21'e ulaştı.

Ermenistan'da süren Avrupa Halter Şampiyonası'nda milli sporcu Hakan Şükrü Kurnaz, gümüş madalya elde etti.

Türkiye Halter Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, başkent Erivan'daki organizasyonda erkekler 96 kiloda Hakan Şükrü Kurnaz, koparmada 170 kiloluk kaldırışıyla gümüş madalya kazanırken, silkmede 191 kiloyla altıncı, toplamda 361 kiloyla dördüncü sırayı aldı.

Milli sporcuların organizasyondaki madalya sayısı 6 altın, 10 gümüş ve 5 bronz olmak üzere toplam 21'e ulaştı.

İLK MADALYALAR KADINLARDAN

Ermenistan'da süren 2023 Avrupa Halter Şampiyonası'nda milli sporcular, bugün iki gümüş, iki bronz madalya elde etti.

Milli sporcu Dilara Narin, koparmada 101 kiloyla bronz, silkmede 134 kilo ve toplamda 235 kiloyla iki gümüş madalya kazanarak Avrupa ikincisi oldu.

Bu sıkletteki diğer milli sporcu Sara Yenigün ise silkmede elde ettiği 131 kiloluk derecesiyle bronz madalyanın sahibi oldu. Milli sporcu koparmada 100, toplamda da 231 kiloluk derecesiyle 4. sırada yer aldı. 

https://twitter.com/THFHALTER/status/1649434439909294080

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...