Okan Buruk 'kalabilir' dedi ama... Icardi'nin durumu soru işareti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Okan Buruk 'kalabilir' dedi ama... Icardi'nin durumu soru işareti

SPOR Haberleri

Icardi'nin sözleşmesinin 2024’te bitecek olması bir sezon daha kiralanma ihtimalini ortadan kaldırıyor. Çünkü serbest kalacak. Aslan’ın elini güçlendiren ise yıldız futbolcunun devam etme isteği.

Sarı kırmızılı takımda teknik direktör Okan Buruk önceki gün dünü ve bugünü değerlendirmiş yarınlara dair beklentileri de ifade etmişti. O beklentilerden taraftarın da çok merak ettiği konu Mauro Icardi’nin durumuydu. PSG’den bir sezonluğuna kiralanan golcü devam edecek mi kalacak mı? Yönetimin ve teknik ekibin görüşü, Icardi ile bir sezon daha devam etme yönünde. Futbolcunun da Galatasaray’da mutlu olduğunu belirtmesi el güçlendiren unsur. Sarı kırmızılı takımda mutluluğunu dile getiren Arjantinli konusunda en büyük soru işareti sözleşme durumu.

MALİYETİ ÇOK YÜKSEK

Paris Sanit Germain’in 2020’de Inter’den 50 milyon avro bonservis bedeli ödeyerek aldığı Icardi’nin mukavelesi 2024’te sona eriyor. Yani Cimbom’dan döndükten sonra 1 sezonu kalıyor. Tekrar kiralanma ihtimali çok zor çünkü serbest kalacak. PSG ile oyuncudan para kazanmak niyetinde. Güncel piyasa değeri 17,5 milyon avro olan Icardi’yi bonservisiyle almak Galatasaray adına çok ama çok zor. Bir ihtimal ise PSG’nin oyuncu ile sözleşme uzatıp tekrar kiraya vermesi. Tabii bunu ne derece hayata geçirir bilinmiyor. Ancak Icardi’nin Aslan’ı istemesi büyük avantaj.

İSTANBULSPOR MAÇINA YETİŞİR

Mauro Icardi’nin tedavisine ülkesi Arjantin’de devam edilirken sağlık ekibinin günlük rapor aldığı öğrenildi. Okan Buruk’un da durumunu yakından takip ettiği Arjantinli golcünün İstanbulspor maçında sahada olması bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...