Okan Buruk: Taraftar merak etmesin, şampiyon olacağız

- Güncelleme:
Okan Buruk: Taraftar merak etmesin, şampiyon olacağız

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, derbi sonrası üzgün oldukları belirterek, "Bu maç kazaydı, biz şampiyon olacağız" dedi.

Derbi sonrası hem mağlubiyet hem de futbolları açısından üzgün olduklarının altını çizen Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, “Şu an ligde lideriz. Maçtan önce de söyledim. Sezon başında bitime 5 maç kala 3 puan önde gireceksiniz deseler tabii ki kabul ederdik” derken, “Avantajımız vardı, daha yüksek puanlıydı. Bunu sürdüremedik ama 3 puan öndeyiz. Oyuncuların, benim, takımımızın, camianın kafası dik olacak ve bir sonraki maça hazır olacaktır” sözlerini kullandı. 

BU MAÇ KAZAYDI

“İlk golden sonra kırıldık. İkinci yarıda da bir yerden sonra kırıldık. Bundan sonraki hedefimiz kalan maçları kazanmak. Bu oyunu ortaya koyacağız. Bu maç bir kaza oldu. Çok hata yaptık. Galatasaray bu değil” diyen Buruk, “İlk defa bu sezon derbi kaybettik. Üzgünüz ama kafamızı kaldırıp şampiyonluğu hak etmek, almak için elimizden geleni yapacağız. Taraftarımız merak etmesin. Bu senenin şampiyonu Galatasaray olacak” şeklinde konuştu.

OLİVEİRA ÖZÜR DİLEDİ

Beşiktaş’ın ikinci golünde Sergio Oliveira öyle bir gaf yaptı ki mağlubiyetin hazırlayıcısı (!) oldu. Futbolcu maçın ardından, “Hataları görmek kolay, ben bir hata yaptım ve gol yedik. Burada 2-3 yıl daha kalacağım ve kendimi düzelteceğim. Taraftarlardan ve takımdan özür dilerim” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...