Türkiye Gazetesi E-Gazete Gazete Aboneliği
Türkiye Gazetesi
Arama
SON DAKİKA YAZARLAR BİZİM SAYFA GÜNDEM POLİTİKA EKONOMİ DÜNYA SPOR YAŞAM RESMİ İLANLAR HABER JET İzle
Türkiye Gazetesi
Türkiye Gazetesi
E-Gazete Abonelik
Gündem
  • Politika
  • Eğitim
Ekonomi
  • Borsa
  • Altın
  • Döviz
  • Hisse Senedi
  • Kripto Para
  • Emlak
  • T-Otomobil
  • Turizm
Spor
  • Futbol
  • Puan Durumu
  • Fikstür
  • Şampiyonlar Ligi
  • Avrupa Ligi
  • Basketbol
Dünya
  • Orta Doğu
  • Avrupa
  • Amerika
  • Afrika
  • İsrail-Gazze
Yaşam
  • Sağlık
  • Hava Durumu
  • Yemek
  • Seyahat
  • Aktüel
Kültür-Sanat
  • Sinema
  • Arkeoloji
  • Kitap
  • Tarih
Bizim Sayfa
  • Namaz Vakitleri
  • Sesli Yayınlar
Yazarlar
  • Bugünün Yazarları
  • Tüm Yazarlar
Diğer Kategoriler
  • Magazin
  • Teknoloji
  • Resmî Ilanlar
  • Haberler
  • Foto Haber
  • Video Galeri
Kurumsal
  • Hakkımızda
  • İletişim
  • Künye
  • Gazete Aboneliği
  • Danışma Telefonları
  • Yasal
  • Reklam Ver
Uygulamalar Türkiye Gazetesi App Store Türkiye Gazetesi Google Play
Takip Edin Favori mecralarınızda haber
akışımıza ulaşın
X Facebook LinkedIn YouTube Instagram TikTok NSosyal
© 2025 İhlas Gazetecilik A.Ş.
Tüm Hakları Saklıdır.
Haber Verin Editör masamıza bilgi ve materyal
göndermek için tıklayın
Bildirin
Kaçırmayın Ücretsiz üye olun, gündemi
şekillendiren gelişmeleri önce siz duyun
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Okan Buruk'un Dursun Özbek ve Erden Timur'a verdiği sol bek raporuna isyan etti: Olmaz hocam büyük hata yapıyorsun
Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!
Spor

Okan Buruk'un Dursun Özbek ve Erden Timur'a verdiği sol bek raporuna isyan etti: Olmaz hocam büyük hata yapıyorsun

Son Güncelleme: 03 Şubat, 2024 - 12:01
Whatsapp İkon Bağlantıyı Kopyala
Paylaş
Paylaş
Facebook Facebook X X WhatsApp WhatsApp LinkedIn LinkedIn NSosyal NSosyal Bağlantıyı Kopyala Bağlantıyı Kopyala
Okan Buruk'un Dursun Özbek ve Erden Timur'a verdiği sol bek raporuna isyan etti: Olmaz hocam büyük hata yapıyorsun
Fotoğraf Başlığı Okan Buruk'un Dursun Özbek ve Erden Timur'a verdigi sol bek raporuna isyan etti: Olmaz hocam büyük hata yapiyorsun

Samsunspor-Galatasaray maçının ardından 'Markaj' kanalında yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çeken Ümit Davala, Evren Göz'ün 'Okan Buruk sol bek istemedi o bölgede Barış Alper'i kullanacak' istihbaratına tepki göstererek 'Eğer Okan hoca Dursun Özbek ve Erden Timur'a böyle dediyse bu büyük bir yanlıştır' ifadelerini kullandı.

Kaydet
a- | +A

Süper Lig'in 24. haftasında Samsunspor'u Nelsson ve Barış Alper Yılmaz'la geçen Galatasaray'da 3 puan sevinci yaşanırken, kritik mücadelenin ardından spor yorumculularının Barış Alper Yılmaz'ı çok beğenmeleri dikkat çekti. İşte 90 dakikanın değerlendirmeleri...

Uğur Meleke/Hürriyet: "Aralık-Ocak’ta 5-1’lik Trabzon maçı dışındaki müsabakaların hemen her anında savaştı, her anında yüzde yüz konsantrasyonla oynadı Galatasaray. Samsun’da 10’uncu dakikada 2-0’ı bulunca uzun zaman sonra ilk kez vitesi 5’ten 2’yer düşürme fırsatı buldu sarı kırmızılılar. Maçın son 80 dakikasını büyük ölçüde rölantide oynadılar. Samsun’a fırsatlar verdiler ama iki gollü güvenli mesafeyi korudular."

Okan Buruk'un Dursun Özbek ve Erden Timur'a verdiği sol bek raporuna isyan etti: Olmaz hocam büyük hata yapıyorsun
Başlık ResmiOkan Buruk'un Dursun Özbek ve Erden Timur'a verdiği sol bek raporuna isyan etti: Olmaz hocam büyük hata yapıyorsun

Erman Toroğlu/Sabah: "İkinci yarı Icardi'nin bir pozisyonu var. Sağdan atılan ortada ceza alanında rakibi, Icardi'yi bir taraftan alıp bir tarafa koyuyor. Hakem de bizler gibi seyrediyor. Enteresandır, VAR'daki de seyrediyor. Bir ofsayt pozisyonu var, yayıncı kuruluş yarım otomatikten pozisyonu getirdi ama hangi pozisyon? İki futbolcu ama topa vuruş anı yine gelmiyor. Kusura bakmayın, ben bu yarı otomatik sisteme inanmıyorum"

Ahmet Çakar/Sabah: "G.Saray önemli bir virajı kazasız geçti. Ne olursa olsun yıllardır Samsun deplasmanları her takım için güç olmuştur. Peki G.Saray çok mu iyi oynadı? Hayır... Oynaması gerektiği kadar oynadı. Barış Alper'e bir parantez daha açalım; iyi niyeti, fedakârlığı ve fizik gücüyle belki de şu anda Türkiye'nin en iyilerinden biri. Hakem Tugay Kaan Numanoğlu son haftaların başarılı ismi. Dün gece de bir-iki sarı kart hatası dışında maçı çok iyi yönetti. İcardi'ye yapılan harekette G.Saray penaltı bekledi. Görüntüye baktığımızda çekiliyor gibi ama günümüz futbolunda bu tür penaltıların kabul görmesi çok zor. VAR müdahalesi de gereksiz."

Okan Buruk'un Dursun Özbek ve Erden Timur'a verdiği sol bek raporuna isyan etti: Olmaz hocam büyük hata yapıyorsun
Başlık ResmiOkan Buruk'un Dursun Özbek ve Erden Timur'a verdiği sol bek raporuna isyan etti: Olmaz hocam büyük hata yapıyorsun

Ömer Üründül/Sabah: "G.Saray önde baskılı atak yaparak alışılmış maç başlangıçlarını yine dün gece de sürdürdü. Bu defa çok erken 2 gol ile önemli bir avantaj yakaladı. İki tane büyük hata ile gol yiyen Samsunspor'un 'iyi kapanıp, oyunu tutup kontralarla etkili olalım' taktik stratejisi iflas edince hücum ağırlıklı bir oyuna geçtiler. Son parantezi Nelsson için açmak istiyorum. G.Saray'a geldiğinden beri istikrarlı başarılı bir performans çiziyor. Bu sene Sanchez'in gelmesiyle uzun süre yedekliğe mahkûm edildi. Çok da üzüldü... Sonra eline fırsat geçti ve yine çok başarılı. İşte takdir edilmesi gereken gerçek bir profesyonel."

Levent Tüzemen/Sabah: "Icardi'ye penaltı verilmesi için ölmesi mi gerekiyor? G.Antep maçında iki net penaltı pas geçildi, Samsun'da Satka'nın vuruş öncesi kolundan yapışarak çektiği İcardi'ye yine penaltı verilmedi. Hakemler ve VAR'ın İcardi'ye yapılan bu harekete vermediği kararlar için TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi gibi "Yeteeeeer" ve "Utanın" diyorum."

Osman Şenher/Milliyet: Süper Lig’de artık kolay maç yok. Bütün maçlar zor geçiyor. Son haftalarda bunu görüyoruz. Galatasaray’ın en zor deplasmanlarından bir tanesiydi Samsun. Karşılaşmanın ilk 12 dakikasında sahada bütün hatlarıyla rakibin üstüne giden, baskı yapan, pres yapan bir Galatasaray vardı. Gerçekten çok ağır yük çekiyorlar. Her şeye rağmen zirve yarışında Cim Bom’a üç puan lazımdı, dün gece de hak ederek galip geldiler. Benim anlayamadığım her maç, Icardi’ye yapılan ve penaltıya sebep veren fauller es geçiliyor. Geçen hafta Gaziantep maçında, dün gece de Samsun maçında hakemler beyaz noktayı göstermiyor. Samsunspor ise çok iyi bir takım ama çok yavaş bir futbol oynuyor. Orta sıradaki takımlar karşısında başarılı olabilirler ama büyük takımlar karşısında hiç şansları yok. Barış Alper’in, takımını rakip sahaya taşıyan olağanüstü bir fizik gücü var. Karşısında oynayan sol bekin Allah yardımcısı olsun!"

Okan Buruk'un Dursun Özbek ve Erden Timur'a verdiği sol bek raporuna isyan etti: Olmaz hocam büyük hata yapıyorsun
Başlık ResmiOkan Buruk'un Dursun Özbek ve Erden Timur'a verdiği sol bek raporuna isyan etti: Olmaz hocam büyük hata yapıyorsun

Serkan Korkmaz/Sabah: Samsun'daki maçın Galatasaray için zorlu geçeceğini düşünenlerdendim. Bu öngörümü hayli haksız çıkaran bir Samsunspor vardı sahada. Hak ettiğinden çok çok az topla buluşan Icardi'nin bir golü "ofsayt" gerekçesiyle sayılmazken ekrana bindirilen "yarı otomatik ofsayt" görseli benim izlediğimle çelişkiliymiş gibi geldi bana. Arjantinli yıldızın rakip kalenin hemen önünde iki elle omzundan çekildiği pozisyondaysa penaltı kararı çıkmamasını hayli yadırgadım."

Zeki Uzundurukan/Fotomaç: "Maçtan önce tüm otoriteler, Samsunspor'un maça ön alan baskısı ile başlayacağı tahmininde bulunuyordu. Bırakın ön alan baskısını, Samsunspor daha oyuna ısınamadan 2-0 geriye düştü. Barış Alper Yılmaz, yükselen formu ile gözlerimizin pasını silmeye devam ediyor. Maç boyunca iki kişilik oynadı. İcardi oyun içinde çok şeyler yapmak istiyor ama eski gücünde değil. Son haftalarda futbolunda bir kıpırdanma sürecine giren Halil Dervişoğlu, maçın son bölümünde oyuna girdi. Okan hoca, Halil'i de kazanmak istiyor. Doğru da yapıyor! Dünkü maçta Barış Alper Yılmaz'ı izlerken ben yoruldum, Barış koşmaktan, sahada savaşmaktan yorulmadı." "Maçtan önce tüm otoriteler, Samsunspor'un maça ön alan baskısı ile başlayacağı tahmininde bulunuyordu. Bırakın ön alan baskısını, Samsunspor daha oyuna ısınamadan 2-0 geriye düştü. Barış Alper Yılmaz, yükselen formu ile gözlerimizin pasını silmeye devam ediyor. Maç boyunca iki kişilik oynadı. İcardi oyun içinde çok şeyler yapmak istiyor ama eski gücünde değil. Son haftalarda futbolunda bir kıpırdanma sürecine giren Halil Dervişoğlu, maçın son bölümünde oyuna girdi. Okan hoca, Halil'i de kazanmak istiyor. Doğru da yapıyor! Dünkü maçta Barış Alper Yılmaz'ı izlerken ben yoruldum, Barış koşmaktan, sahada savaşmaktan yorulmadı."

Okan Buruk'un Dursun Özbek ve Erden Timur'a verdiği sol bek raporuna isyan etti: Olmaz hocam büyük hata yapıyorsun
Başlık ResmiOkan Buruk'un Dursun Özbek ve Erden Timur'a verdiği sol bek raporuna isyan etti: Olmaz hocam büyük hata yapıyorsun

Evren Göz: Galatasaray'da sağ bek ve sol bek eksikleri var, Erinç Bilican'ın verdiği bilgilere göre; Okan Buruk'un Dursun Özbek ve Erden Timur'a 'Ben Avrupa'da sol bek bölgesinde Barış Alper'le yoluma devam edebilirim' dediği öğrenildi.

Ümit Davala: Bana göre Okan hocanın verdiği bu karar doğru bir karar değil. Avrupa maçları Süper Lig'e benzemez, oradaki rakipler sürekli üstüne gelebilecek kaliteli kadrolarla kurulmuş olan takımlar. Eğer sol beke transfer yapılmayacaksa Berkan Kutlu veya Kaan Ayhan'la o bölgeyi kapatmaya çalışmalısınız. Ben her zaman orijinal futbolculardan yanayım, devşirme oyuncular sıkıntı oluyor.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Paylaş
Paylaş
Facebook Facebook X X WhatsApp WhatsApp LinkedIn LinkedIn NSosyal NSosyal Bağlantıyı Kopyala Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi | 03 Şubat, 2024 - 12:01
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
X ikonu Facebook ikonu LinkedIn ikonu NSosyal Google Haberler ikonu
YORUMLAR
Yorum   0 yorum
ÇOK OKUNANLAR
  • 1
    Umut Bulut davasında yeni gelişme: Kulübün ödeyeceği parada büyük düşüş
    Umut Bulut davası: Kulübün ödeyeceği para açıkland...
    Kaydet
  • 2
    Bruno Fernandes'ten Galatasaray'a yeşil ışık
    Bruno Fernandes'ten G.Saray'a yeşil ışık
    Kaydet
  • 3
    1 depo 900 TL ucuzladı! Akaryakıtta bayram havası
    1 depo 900 TL ucuzladı! Akaryakıtta bayram havası
    Kaydet
  • 4
    Genç yaşta vefat eden Ece İrtem’e veda… Babası tabutu omzunda taşıdı
    Genç yaşta vefat eden Ece İrtem’e veda… Babası tab...
    Kaydet
  • 5
    Evlere giren yılanları çıplak elle yakalıyor! Artışın sebebini tek cümleyle anlattı
    Evlere giren yılanları çıplak elle yakalıyor! Artı...
    Kaydet
YAZARLAR
  • Cem Küçük
    Cem Küçük Kimsenin Erdoğan sonrasına hazırlandığı yok
    Kaydet
  • Atilla Yayla
    Atilla Yayla Tavuk firmaları, “denetim kayyımı” ve piyasa ekonomisi
    Kaydet
  • İsa Karakaş
    İsa Karakaş "Kendi düşen ağlamaz": İnternete numara bırakırken bir kez daha düşünün!
    Kaydet
  • Ferhat  Ünlü
    Ferhat Ünlü Futbol-savaş denkleminde barış
    Kaydet
  • Meryem Aybike Sinan
    Meryem Aybike Sinan Türk dünyası şahlanıyor…
    Kaydet
Bize Haber Verin

Editör masasıyla bilgi ve materyal paylaşmak için tıklayın

GÖZDEN KAÇMASIN
  • Kısa sürede gündem oldu! Dünya Kupası'na damga vuran Türk'ün kim olduğu ortaya çıktı
    Kısa sürede gündem oldu! Dünya Kupası'na damga vuran Türk'ün kim olduğu ortaya çıktı
    Kaydet
  • Konut ve taşıtta yeni indirim…
    Konut ve taşıtta yeni indirim…
    Kaydet
  • Pizza Hut 2,7 milyar dolara satılıyor! İşte yeni sahibi
    Pizza Hut 2,7 milyar dolara satılıyor! İşte yeni sahibi
    Kaydet
  • İETT'de unutulan binlerce eşya satışa çıktı!
    İETT'de unutulan binlerce eşya satışa çıktı!
    Kaydet
  • Yağışlar rekor kırdı ama göl bir damla bile su tutmadı!
    Yağışlar rekor kırdı ama göl bir damla bile su tutmadı!
    Kaydet
ÖNE ÇIKANLAR
Yeşil pasaportla vizesiz seyahat bitti mi? Resmi açıklama geldi!
Yeşil pasaportla vizesiz seyahat bitti mi?
Kaydet
Fenerbahçe Beko derbiyi kazandı! Seride 2-1 öne geçti
Fenerbahçe Beko derbiyi kazandı! Seride 2-1 öne geçti
Kaydet
Ankara-Moskova hattında kritik görüşme! Fidan, Putin ile bir araya geldi
Bakan Fidan, Putin ile bir araya geldi
Kaydet
SONRAKİ HABER
Türkiye Gazetesi
Google Haberler E-GAZETE ABONE OL GİRİŞ
Gündem
  • Politika
  • Eğitim
Ekonomi
  • Borsa
  • Altın
  • Döviz
  • Hisse Senedi
  • Kripto Para
  • Emlak
  • T-Otomobil
  • Turizm
Spor
  • Futbol
  • Puan Durumu
  • Fikstür
  • Şampiyonlar Ligi
  • Avrupa Ligi
  • Basketbol
Dünya
  • Orta Doğu
  • Avrupa
  • Amerika
  • Afrika
  • İsrail-Gazze
Yaşam
  • Sağlık
  • Hava Durumu
  • Yemek
  • Seyahat
  • Aktüel
Kültür-Sanat
  • Sinema
  • Arkeoloji
  • Kitap
  • Tarih
Bizim Sayfa
  • Namaz Vakitleri
  • Sesli Yayınlar
Yazarlar
  • Bugünün Yazarları
  • Tüm Yazarlar
Diğer Kategoriler
  • Magazin
  • Teknoloji
  • Resmî Ilanlar
  • Haberler
  • Foto Haber
  • Video Galeri
Kurumsal
  • Hakkımızda
  • İletişim
  • Künye
  • Gazete Aboneliği
  • Danışma Telefonları
  • Yasal
  • Reklam Ver
Uygulamalar Türkiye Gazetesi App Store Türkiye Gazetesi Google Play
Takip Edin Favori mecralarınızda haber
akışımıza ulaşın
X Facebook LinkedIn YouTube Instagram TikTok NSosyal
Haber Verin Editör masamıza bilgi ve materyal
göndermek için tıklayın
Let me Know
Kaçırmayın Ücretsiz üye olun, gündemi
şekillendiren gelişmeleri önce siz duyun
© 2026 İhlas Medya Grubu. Tüm Hakları Saklıdır
Son Dakika Site Haritası RSS KVKK Aydınlatma Metni Gizlilik Politikası Çerez Politikası