ÖZET Adana Demirspor - Alanyaspor (4-0 Maç Sonucu) Balotelli 2. dönemine 2 golle başladı, Yusuf Sarı'dan 3 asist!

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
ÖZET Adana Demirspor - Alanyaspor (4-0 Maç Sonucu) Balotelli 2. dönemine 2 golle başladı, Yusuf Sarı'dan 3 asist!

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Hafta içi erteleme maçında Beşiktaş'a 4 atan Adana Demirspor Alanyaspor'a da aynı tarifeyi uyguladı. Akdeniz derbisini 4-0 kazanan Mavi Şimşekler evinde 4'te 4 yaptı ve puanını 14'e yükselterek 7. haftayı 3. sırada tamamladı. 7 puanda kalan Alanyaspor'un galibiyet hasreti 6 maça çıktı. Mario Balotelli Adana Demirspor'daki 2. dönemine 2 golle başladı. Sezonun flaş ismi Yusuf Sarı'dan 3 asist geldi.

Adana Demirspor Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında konuk ettiği Corendon Alanyaspor’u 4-0 mağlup etti.

ADANA DEMİRSPOR - ALANYASPOR (4-0) ÖZET İZLE

https://twitter.com/AdsKulubu/status/1708540255043739931

MARİO BALOTELLİ ATMAYA İLK MAÇTAN BAŞLADI

Adana Demirspor'a 1 sezon aradan sonra geri dönen 33 yaşındaki İtalyan santrfor Mario Balotelli ilk 11'de başladığı maçta 2 gol attı. Beşiktaş maçında statü gereği oynayamayan Balotelli 30. dakikada Yusuf Sarı’nın ortasında ceza sahası içinde kafayla topu ağlara gönderdi: 1-0.

Mavi Şimşekler 47. dakikada farkı 2’ye çıkardı. Yusuf Sarı’nın sağ kanatta ceza sahası içinde yerden ortasında kale sahası civarında Balotelli’nin vuruşunda gol oldu.

ÖZET Adana Demirspor - Alanyaspor (4-0 Maç Sonucu) Balotelli 2. dönemine 2 golle başladı, Yusuf Sarı'dan 3 asist!

Balotelli 2021-22 sezonunda Süper Lig'de 31 maçta 18 gol, 4 asistle adından söz ettirmişti.

YUSU SARI'DAN 1 MAÇTA 3 ASİST

Adana Demirspor 71. dakikada  3. golü buldu. Yusuf Sarı’nın sağ kanatta ceza sahası dışından ortasında kale sahası yakınlarında bu kez Belhanda’nın vuruşunda to ağlarla buluştu: 3-0. Sezonun flaş ismi Yusuf Sarı 3 asistini yaptı.

​​​​​​​87. dakikada Adana Demirspor farkı 4’e çıkardı. Niang ile savunmanın ceza sahası içinde mücadelesinde ceza sahası çizgisi önünde topu önünde bulan Tayfun Aydoğan‘ın şutunda meşin yuvarlak filelere gitti: 4-0

ÖZET Adana Demirspor - Alanyaspor (4-0 Maç Sonucu) Balotelli 2. dönemine 2 golle başladı, Yusuf Sarı'dan 3 asist!

Mavi Şimşekler evinde 4'te 4 yaptı ve puanını 14'e yükselterek 7. haftayı 3. sırada tamamladı

PATRİCK KLUİVERT: KULÜBEDEN KATKI ALDIK

Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, Alanyaspor galibiyetinin ardından, "Beşiktaş galibiyetinden sonra böyle bir sonuç almak tekrardan dört gol atabilmek gerçekten memnuniyet verici ve konuştuğumuz bütün her şeyi sahada yansıtan takımımızı görmek gerçekten memnun ediyor” dedi.

Hollandalı çalıştırıcı, "Sadece ilk 11'de oynayan futbolcular değil yedek kulübesinden giren futbolcular da mesela ilk 11'de oynayan futbolcuları sonuna kadar mücadele edip desteklediler. Bu da tabii ki de beni çok sevindiriyor. Girdiklerinde de hiçbir şey değişmemiş gibi devam. Sanki 11'de başlamışlar gibi ve bu da çok güzel bir görüntüydü. Ama tabii ki de ayaklarımızın yere basması gerekiyor.

Bu şekilde bu pozitiflikle çalışmaya devam etmemiz gerekiyor. Akabinde de her zaman yere basarak devam etmemiz gerekiyor. Üç kırmızı kartlı Kasımpaşa mağlubiyetinden sonra takımın toparlamak kolay değil. Herkesin de bildiği gibi Kasımpaşa mağlubiyeti bundan sonra toparlanmak belki çok zorlu gibi gözükse de toparladığımız için bu iki maçta da gerçekten çok memnunum” diye konuştu.

ÖZET Adana Demirspor - Alanyaspor (4-0 Maç Sonucu) Balotelli 2. dönemine 2 golle başladı, Yusuf Sarı'dan 3 asist!

Stat: Yeni Adana

Hakemler: Ali Şansalan, Mehmet Kısal, İlker Takpak

Yukatel Adana Demirspor: Ertaç Özbir, Svensson, Gravillon, Semih Güler, Yusuf Erdoğan (Dk. 82 Abdurrahim Dursun), Stambouli (Dk. 61 Dorukhan Toköz), Emre Akbaba, Yusuf Sarı, Belhanda (Dk. 72 Tayfun Aydoğan), Nani (Dk. 72 Zeneli), Balotelli (Dk. 61 Niang)

Corendon Alanyaspor: Yusuf Karagöz, Augusto, Furkan Bayır, Aliti, Yusuf Özdemir, Richard (Dk. 81 Fer), Janvier, Efecan Karaca (Dk. 62 Eduardo), Novais (DK. 70 Aanderson), Oğuz Aydın (Dk. 62 Hadergjonaj), Cordova (Dk. 81 Sisto)

Goller: Dk. 31 ve 47 Balotelli, Dk. 71 Belhanda, Dk. 87 Tayfun Aydoğan (Yukatel Adana Demirspor)

Sarı kartlar: Dk. 24 Augusto, Dk. 48 Novais, Dk. 76 Eduardo, (Corendon Alanyaspor), Dk. 45 Ertaç Özbir, Dk. 90+1 Niang (Yukatel Adana Demirspor)

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...