ÖZET El Clasico'da Jude Bellingham şov! Barcelona - Real Madrid: 1-2 (Maç Sonucu)

Düzenleyen: / Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
- Güncelleme:
ÖZET El Clasico'da Jude Bellingham şov! Barcelona - Real Madrid: 1-2 (Maç Sonucu)

SPOR Haberleri  / İHLAS Haber Ajansı

La Liga’nın 11. haftasında Barcelona ile Real Madrid, Llus Companys Olimpiyat Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Real Madrid, 1-0 geriye düştüğü maçta sezonun flaş ismi Jude Bellingham'ın 2 golüyle kazanmayı başardı. İngiliz yıldız son dakika gollerine El Clasico'y u da ekledi.

La Liga’nın 11. haftasında El Clasico’da Real Madrid deplasmanda Barcelona'yı 2-1 mağlup etti. Madrid'de İngiliz futbolcu Jude Bellingham attığı iki golle, galibiyeti getirdi.

https://twitter.com/Turkiye_Spor/status/1718274571495752049

İLK GOL İLKAY GÜNDOĞAN'DAN

Maça hızlı başlayan Barca, 6. dakikada İlkay Gündoğan'ın golü ile 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamladı. İkinci yarının 68. dakikasında Madrid Jude Bellingham'ın uzaktan attığı golle eşitliği yakaladı. Müsabakanın 92+2. dakikasında tekrar sahneye çıkan Bellingham takımına galibiyet golünü getirdi ve Real Madrid, El Clasico'dan 2-1'lik skorla galip ayrıldı.

REAL MADRİD ZİRVEYİ BIRAKMADI

Bu sonuçla Real Madrid puanını 28'e çıkardı ve liderliğini sürdürdü. Bu sezonki ilk yenilgisini alan Barcelona ise 24 puanla 3. sırada kaldı. Gelecek hafta Madrid, Rayo Vallecano'yu konuk edecek. Barça ise deplasmanda Real Sociedad ile karşılaşacak.

ÖZET El Clasico'da Jude Bellingham şov! Barcelona - Real Madrid: 1-2 (Maç Sonucu)

Barcelona'da deneyimli futbolcu İlkay Gündoğan, ligdeki ilk gol sevincini Real Madrid karşısında yaşadı. Bu sezon takıma katılan 33 yaşındaki futbolcunun ligde ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de toplam 4 asisti bulunuyor

BELLINGHAM'IN SEZONU

Real Madrid'in 20 yaşındaki futbolcusu Jude Bellingham, El Clasico’da ilk kez gol sevinci yaşadı. İngiliz futbolcu attığı 2 golle ligdeki gol sayısını 10'a çıkarırken, toplamdaki gol sayısını ise 13'e yükseltti. Bellingham bu performansıyla takımdaki en golcü futbolcu konumunda bulunuyor.

https://twitter.com/realmadrid/status/1718303032989925815

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...