ÖZET Göztepe - Tuzlaspor (2-0 Maç Sonucu) Göz-Göz yeni hocası Stoilov'la ilk maçını kazandı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
ÖZET Göztepe - Tuzlaspor (2-0 Maç Sonucu) Göz-Göz yeni hocası Stoilov'la ilk maçını kazandı

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yeni teknik direktörü Stanimir Stoilov yönetiminde ilk maçına evinde Tuzlaspor'a karşı çıkan Göztepe sahadan 2-0 galip ayrıldı. Lider Eyüpspor ise Manisa FK engelini kayıpsız geçerek yoluna devam etti.

Göztepe Trendyol 1. Lig'in 13. haftasında evimde Tuzlaspor’u 2-0 mağlup etti. Yeni teknik direktörü Stanimir Stoilov yönetiminde ilk maçına çıkan İzmir ekibi bu galibiyetle puanını 23'e yükseltti. 

Sarı-Kırmızılılar'a 3 puanı getiren golleri 2. yarıda Yalçın Kayan attı. Göztepe 3. sıraya yükselirken 11 puanda kalan Tuzlaspor 16. sıraya geriledi.

EYÜPSPOR ZİRVEYİ BIRAKMADI

Lider Eyüpspor evinde Manisa FK'yla oynadığı maçın ilk yarısını 42'de Sandro Lima'nın attığı golle 0-1 geride tamamlasa da maçı 2. yarıda Bruno ve Ahmed Kutucu'nun attığı gollerle 2-1 kazanmayı başardı.

Galibiyet serisini 3 maça çıkaran Arda Turan yönetimindeki İstanbul ekibi 33 puanla liderliğini sürdürdü. Galibiyet hasreti 9 maça çıkan Manisa FK 14 puanla 13. sırada kaldı. Ege temsilcisi yeni hocası Osman Özköylü yönetiminde henüz galibiyet göremedi.

Günün ilk maçında Çorumspor FK evinde Altay'ı 3-0 mağlup etti.

ÖZET Göztepe - Tuzlaspor (2-0 Maç Sonucu) Göz-Göz yeni hocası Stoilov'la ilk maçını kazandı

Eyüpspor Başkanı maçtan sonra Arda Turan'ı tribünlere alkışlattı.

ARDA TURAN'IN MORALSİZ OLDUĞU GÖZLENDİ

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, "Fatih Terim Fonu" skandalı sonrası ilk kez medyanın karşısına çıkmış oldu. Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya, morali bozuk olduğu gözlenen Turan'ı maç sonu tribünlere alkışlattı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Eyüpspor Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş ise şunları söyledi:

"Milli takım arası sonrası ilk maçımızı oynadık. Rakibimiz Manisa FK’nın, aldıkları kötü sonuçlar sonrası bir çıkış aradıklarını biliyorduk. Yeni bir teknik adam ile anlaşarak Osman Özköylü’yü takımın başına getirdi. Osman Hoca bu ligin en değerli teknik adamlarından biri. Hızlı hücumlar ile kalemize gelmeye çalışan ve dinamik bir Manisa FK vardı sahada.

Biz geriden toparlanma konusunda sorunlar yaşadık ve golü yedik. Ama hedefimiz doğrultusunda kendi sahamızda maç kaybetmek istemiyorduk. Bugün de geriden gelip skoru lehimize çevirdik. Bu reaksiyonu gösterebilmek bizim için önemliydi. Galip geldiğimiz için mutluyuz" diye konuştu.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...