Rekabet kızışacak! İsmail Kartal takviye istediği bölgeyi 'birkaç aday var' diyerek açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Rekabet kızışacak! İsmail Kartal takviye istediği bölgeyi 'birkaç aday var' diyerek açıkladı

Spor Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Ara transfer dönemini oldukça hareketli geçiren Fenerbahçe'de yeni isimler yolda. Ankara gücü maçı sonrası konuşan İsmail Kartal, "Yerli santrfor ile ilgili birkaç aday var. Bununla kulüp tarafı ilgileniyor" dedi.

Süper Lig'in 23'üncü haftasında evinde Ankaragücü'nü2-1 mağlup eden Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal, maç sonu önemli açıklamalarda bulundu. Maçı değerlendiren ve transfer dönemine değinen Kartal, "Önemli olan bizim şampiyon olmamız. Bunu umarım kupalarla taçlandırırız" dedi.

Ankaragücü maçına iyi hazırlandıklarını söyleyen Kartal, "Son haftalarda iyi oynayan disiplinli bir takıma karşı nasıl gol yollarında üretken oluruz bunları çalışmıştık. Maça iyi başladık, ilk yarı sabırlı ve güçlü oyunumuzu oynamaya çalıştık. İkinci yarıda baskımız sürdü. Sonuçta maç başından sonuna kadar oyun üstünlüğü bizdeydi" dedi.

"ÇOK FAZLA GOL POZİSYONUNA GİRİYORUZ"

3-4 günde bir maç oynadıklarını vurgulayan Kartal, şu ifadeleri kullandı: "Bazı oyuncular S.O.S. vermeye başladı. Bu aranın bize iyi geleceğini düşünüyorum. Oyunculara çok fazla yük bindi. Yüksek tempoda oynadıkları için takım içerisinde bazı oyuncuları dinlendirerek rotasyon yapamıyoruz.

Bu kadar gol pozisyonuna giriyoruz, üretiyoruz. Bu takım için en güzel yanı. Şampiyonluk yolunda 1-0, 2-1 kazanmak önemlidir. Reaksiyon gösterebiliyoruz, bu bizim için önemli."

"YERLİ FORVET ARAYIŞIMIZ DEVAM EDİYOR"

Yerli forvet arayışlarının sürdüğünü vurgulayan Kartal, kaleci Livakovic ile ilgili de konuştu.

Kartal, "Yerli santrfor ile ilgili birkaç aday var. Bununla ilgili kulüp tarafı ilgileniyor. Livakovic geldi özür diledi. Çıkmasa, kalede kalması daha iyiydi bizim için. Futbolda bunlar var. Kazandık onun için yolumuza devam ediyoruz" dedi.

Öte yandan Kartal, maçın ardından Sportif Direktör Mario Branco ile görüştüklerini ve kadrodan ayrılması gündemde bulunan isimlerin netleşmediğini ifade etti.

"UMARIM KUPALARLA TAÇLANDIRIRIZ"

Fenerbahçe’nin bu sezon tüm resmi maçlarda 100 golü geçmesi üzerine İsmail Kartal, "Bunlar güzel bir şey. Önemli olan bizim şampiyon olmamız. Bunu umarım kupalarla taçlandırırız" değerlendirmesinde bulundu.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...