Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Rıdvan Dilmen: Podolski çok ayıp etti

Rıdvan Dilmen: Podolski çok ayıp etti
Fotoğraf Başlığı Ridvan Dilmen: Podolski çok ayip etti

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Bursaspor-Galatasaray mücadelesini değerlendirirken Podolski için’ Çok ayıp etti’ dedi.

Kaydet
a- | +A

NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında konuşan RıdvanDilmen, Bursaspor-Galatasaraymücadelesini değerlendirdi.

DİLMEN'İN SÖZLERİ

Galatasaray puan farkını kapatmak için açık futbol oynadı. 90 artılarda iki takımdan biri kazanabilirdi. Bir takım bu kadar rahat rahat ceza sahasına gelemez. 85-93 arası iki takım oyuncuları da ceza sahasında topu birbirine bırakmaya başladı.

NET PENALTI

Denayer'in pozisyonu penaltı mı değil mi diye tartışılıyor. Ben omuz gördüm. Bursaspor'da Jem'in eline çarpan top ise penaltı. Bunun kararlarını FIFA, UEFA kim alacaksa alsın. Ben 6. hakem olsam Galatasaray'ın lehine penaltıyı veririm.

PODOLSKİ AYIP ETTİ

En az 5 kez sahada arkadaşıma bağırdım ama Podolski gibi yapmadım. Gidip de gırtlağına yapışır gibi bağırmak olmaz. Takım arkadaşına bunu yapmaması lazım. Yasin'e ayıp etti. Efendi çocuk cevap vermedi. Ya cevap verseydi ne yapacaktın?

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.