Samsunspor, MKE Ankaragücü'nü ateşe attı! Ev sahibi tek farkla kazandı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Samsunspor, MKE Ankaragücü'nü ateşe attı! Ev sahibi tek farkla kazandı

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Samsunspor, MKE Ankaragücü'nü ateşe attı. Samsunspor ile MKE Ankaragücü, Süper Lig'in 29. haftasında Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi ev sahibi ekip 2-1 kazandı.

Samsunspor, MKE Ankaragücü'nü Ateşe Attı Samsunspor, MKE Ankaragücü'nü ateşe attı Süper Lig'in 29. haftasında Samsunspor, sahasında MKE Ankaragücü'nü 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla Samsunspor üst sıralara tırmanışını sürdürürken, MKE Ankaragücü ise küme düşme potasına yaklaştı. 

3 PUAN 2 GOLLE GELDİ

Samsunspor, MKE Ankaragücü'nü ateşe attı! Ev sahibi tek farkla kazandı - 1. ResimKarşılaşmada Samsunspor'a galibiyeti getiren golleri 12. dakikada Holse ve 82. dakikada Ntcham kaydetti. MKE Ankaragücü tek golünü ise 14. dakikada Samsunspor'da Alim Öztürk'ün kendi kalesine atması sonrası buldu.

ANKARAGÜCÜ ATEŞ HATTINDA

Bu sonuçla Samsunspor, düşme potasından biraz daha uzaklaştı ve puanını 36 yaptı. MKE Ankaragücü ise küme düşme potasına yaklaşırken 30 puanda kaldı.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...