Şenol Güneş TFF seçimlerinde konuştu: Biraz sevgi kirliliği var

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Şenol Güneş TFF seçimlerinde konuştu: Biraz sevgi kirliliği var

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ankara'da yapılan TFF seçimleri öncesi açıklamalarda bulunarak eleştiri ve önerilerde bulundu.

Ankara'da yapılan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Seçimli Genel Kurulu öncesi Şenol Güneş, kürsüye çıkarak açıklamalarda bulundu.

ŞENOL GÜNEŞ'İN ÖNE ÇIKAN İFADELERİ

Bu sene zor bir durum vardı. İki takım ligden çekildi ama bu takımların bazı oyuncuları ligde oynadı ve yerli sayıldı. Bu yanlış. Yarışta o oyunculardan alamayan takımlar mağdur oldu. Bizim kuralları baştan bilmemiz lazım.

Emniyet şeridini ihlal etmeye başlarsanız herkes eder. Kuralı ona göre koyun. Birlikte düşünerek karar verelim. Oyuncular önemlidir ama onların hatasını da denetleyen kendi birlikleri olmalıdır. Antrenör de aynı şekilde.

Yabancı futbolcuların euro, yerli oyuncuların TL üzerinden para kazanması; tüm dengeleri alt-üst ediyor. Antrenör ve oyuncuların vergilerini kendilerinin vermesi lazım.

8+3 için Galatasaray camiasından ve taraftarından tepkiler oldu bana. 8+3’ü ben getirmedim. O dönem ben getirseydim zaten şu an bu kural devam etmezdi.

Hiçbir zaman euro almadım. Hep param konuşuldu. Bu ülkede milli takım antrenörü kim olursa olsun, ister Şenol Güneş, ister Kuntz veya başka biri, bu şekilde itibarsızlaştırılamaz.

Sevgiyi kirletmeyelim. Biraz sevgi kirliliği var. Güveni kaybediyoruz şu anda. Susmak da doğru değil, yersiz konuşmak da doğru değil.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...