Şenol Güneş'e Öğretmenler Günü kutlaması

Düzenleyen:
- Güncelleme:

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ta 10 günlük Dünya Kupası izni bitti, Ümraniye'de ilk antrenman yapıldı. Eski bir öğretmen olan Şenol Güneş için 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle pasta kesildi. Futbolcular hocalarını tebrik etti. Digital ise sosyal medyada Şenol Güneş videosu paylaştı.

Beşiktaş, FIFA Dünya Kupası nedeniyle Spor Toto Süper Lig’e verilen arada hazırlıklarına, 10 günlük iznin ardından bu akşam yaptığı antrenmanla başladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Direktör Şenol Güneş’in yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman; ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışmasıyla başladı. Pas çalışması sonrası minyatür kale maçla devam eden antrenman, koşu çalışmasıyla tamamlandı.

ŞENOL GÜNEŞ BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEK

Siyah-beyazlılar, hazırlıklarına yarın saat 11.00 ve 17.00’de yapacağı çalışmalarla devam edecek. Teknik Direktör Şenol Güneş, yarın saat 15.00’te bir basın toplantısı düzenleyecek. Akşam antrenmanı basına açık olarak gerçekleştirilecek.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

Öte yandan, eski bir öğretmen olan Şenol Güneş için 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle pasta kesildi. Futbolcular hocalarını tebrik etti. Digital ise sosyal medyada Şenol Güneş videosu paylaştı:

"Futbolcularımız, bir dönem öğretmenlik yapmış olan Teknik Direktörümüz Şenol Güneş’in Öğretmenler Günü’nü çiçek takdim ederek kutladılar."

https://twitter.com/Besiktas/status/1595802352065601538

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...