Şenol Güneş'in derbi için 7 bankosu

- Güncelleme:
Şenol Güneş'in derbi için 7 bankosu

Spor Haberleri

Kartal’ın yeni hocası derbi için Cenk, Weghorst, Gedson, Salih, Saiss, Talha ve Josef’i tahtaya yazdı. Dört forma için kıyasıya rekabet başladı

MURAD TAMER'İN HABERİ

Beşiktaş’a dönüşü muhteşem olan Şenol Güneş, 5-2’lik Ümraniyespor galibiyetinden sonra derbi için de zaferin formülünü arıyor. Cumartesi günü Galatasaray’la Nef Stadında karşılaşacak olan siyah beyazlılarda hangi isimlerin forma giyeceği büyük merak konusu. Rakibinin ilk on birini aşağı yukarı tahmin edebilen Güneş, kendi kadrosunda ise sürprizler yapmaya hazırlanıyor. Derbide yedi ismin yerinin garanti olduğu, kalan dört forma için ciddi bir rekabet yaşandığı öğrenildi. 

ACIMAK YOK

Cenk, Weghorst, Gedson, Salih, Saiss, Talha ve Josef şimdiden tahtaya yazıldı. Kaleci, sağ bek, sol bek ve sağ kanatta kimin oynayacağı ise maç günü belli olacak. Şenol Güneş çıktığı ilk maçta Rosier, Masuaku, Ersin gibi isimlerin gözünün yaşına bakmamış ve formayı sezon başından bu yana kulübede bekleyen isimlere vermişti. Bu durumun forma adaletini getireceğinden dolayı siyah beyazlı oyuncuların idmanlarda bu sezon hiç olmadığı kadar hırslı oldukları öğrenildi.

GHEZZAL KATAR YOLCUSU

Beşiktaş’ın takımdaki en önemli yıldızı olan Rachid Ghezzal’ın sakatlığı moralleri bozmuştu. Sezonun ilk yarısını kapatan Cezayirli oyuncu, tedavi için Katar’a gitti. Uzman bir ekip tarafından kontrol edilecek olan Ghezzal, gerek görüldüğü takdirde ameliyat olabilir.

SERGEN YALÇIN'DAN YALANLAMA

Şenol Güneş'ten önce siyah beyazlı yönetimin kendisiyle görüşüp anlaştığı spekülasyonu için konuşan Sergen Yalçın, "Bunların hepsi yalan. Bana üç büyüklerden teklif gelmedi. Şenol Güneş inşallah çok başarılı olur. İtibarımı alamazsınız. Taraftar bazı şeyleri ağzımdan duymadığı sürece inanmasın" açıklaması yaptı. 

ASLANLARA BEDEL TALHA

Beşiktaş’ın stoperi Tayyip Talha Sanuç, hafta sonu yapılacak derbi öncesi G.Saray’ın yıldızlarını kıskandırıyor. Golcülüğünü de konuşturan genç stoper, sarı kırmızılıların yeni yıldızlarını geride bıraktı. Mertens, Icardi ve Seferovic birer gol kaydederken, Tayyip Talha’nın üç isme bedel olarak üç golü bulunuyor.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...