Şenol Güneş'ten 'forma savaşı' yorumu: İyi olan kazanır
Yeni transferlerle eli rahatlayan tecrübeli çalıştırıcı “Kimse vazgeçilmez değil, kimseden de vazgeçmiş değilim” dedi.
MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş’ta yeni transferlerin takıma olan katkısının yüksek olmasıyla eli rahatlayan Şenol Güneş dünkü idmanda oyuncularıyla bir toplantı yaptı. Formayı kaptıranların ve yedek kalanların üzülmemesini, ilk 11’de olanların da rahat olmamasını isteyen tecrübeli çalıştırıcı, sezonun geri kalanında herkesin şans bulacağını belirterek “Kimse vazgeçilmez değil, kimseden de vazgeçmiş değilim. İyi olan kimse o sahada olacak” dedi.
İKİ HEDEF VAR
Sağ bekin vazgeçilmezi olan Rosier, Şenol Hoca’nın bu sözleriyle en çok hırslanan isim oldu. Öte yandan başarılı teknik adam şampiyonluk şansının çok az olmasına rağmen önlerinde Avrupa hedefinin olduğunun altını çizdi. Sezonun geri kalanı için konsantrasyonlarının yüksek olması gerektiğini belirten Güneş, hem bu hedefi gerçekleştirmek hem de ligin en iyi futbolunu oynayan takımı olmak için çalışmaları gerektiğini söyledi.
MAXIM FORMAYI KAPTI
Şenol Güneş, yeni transfer Alexandru Maxim’i Başakşehir karşısında ilk 11’de oynatmayı planlıyor. Ankaragücü maçının 84. dakikasında oyuna giren Rumen 10 numara, siyah beyazlı takımda ilk defa forma giymesine rağmen topla buluştuğu anlarda yaptığı şık hareketlerle büyük beğeni toplamıştı.
