Sivasspor’da Rey Manaj sevinci: Sakatlığı atlattı, idmanlara başladı

TFF 1'inci Lig ekibi Özbelsan Sivasspor’da sakatlığı nedeniyle bir süredir forma giyemeyen Arnavut futbolcu Rey Manaj, bugün kulüp tesislerinde gerçekleştirilen idmana çıkarak takımla beraber çalışmalara başladı.

Kaydet
|

Özbelsan Sivasspor, Trendyol 1'inci Lig’in 36'ncı haftasında Çorum FK ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına kulüp tesislerindeki antrenmanla sürdürdü.

Sivasspor'da Çorum FK maçı hazırlıkları
Başlık ResmiSivasspor'da Çorum FK maçı hazırlıkları

Teknik direktör İsmet Taşdemir ve yardımcıları yönetiminde gerçekleştirilen idmanda, top koruma ve pas çalışmasının ardından taktik çalışmaları yapıldı. Sakatlığı nedeniyle bir süredir forma giyemeyen Rey Manaj da antrenmana katıldı.

Özbelsan Sivasspor ile Çorum FK arasındaki mücadele, 19 Nisan Pazar günü saat 16.00’da Çorum Şehir Stadyumu’nda oynanacak.

ÖNERİLEN HABERLER
TFF 1
SPOR

TFF 1'inci Lig'de 36'ncı hafta hakemleri belli oldu

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.