Transferde Batshuayi pazarı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Transferde Batshuayi pazarı

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Menajerinin Katar’a götürmek istediği Batsman’i Antwerp ve Club Brugge de listesine aldı. Bir sezon daha mukavelesi olan Batshuayi devre arası satılabilir.

Sarı lacivertlilerde Michy Batshuayi konusunda sıcak gelişmeler var. Yedek kaldığı için mutsuz olan ve bunu zaman zaman dışa da vuran Belçikalı forvetin ara transferde takımdan ayrılması söz konusu. Teknik direktör İsmail Kartal’ın ligde hamle oyuncusu, Avrupa kupalarında ise bir numaralı golcü olarak gördüğü Belçikalı forvetin adı ülke takımlarından Antwerp ve Club Brugge ile anılır oldu. Acil forvet arayan iki kulüp için Batsman’ın uygun bir forvet olduğu yazılıyor…

YEDEKLİĞİ PROBLEM

30 yaşındaki futbolcunun menajeri N’Diaye, Batshuayi’yi yüksek maaş için Katar’a götürmek istese de Belçika basınında Antwerp ve Club Brugge için mantıklı tercih olabileceği yazılıyor. Sarı lacivertlilerin bonservisine 3,5 milyon avro vererek Chelsea’den aldığı ve Fenerbahçe ile bir yıllık daha mukavelesi bulunan golcünün 4-5 milyon avro bandında bir rakama alınabileceğine vurgu yapılıyor. Ve Batsman’ın yedek kalmasının da transfer ihtimalini güçlendirdiği ifade ediliyor.

STOPER GİRİŞİMİ

Arka arkaya yaşanan şanssız sakatlıklar sonrası savunması çöken Fenerbahçe devre arasında önceliği stoper bölgesine verecek. Bu konuda ilk adım atıldı. Meksika kaynaklı haberlere göre sarı lacivertliler, Club America’nın 24 yaşındaki stoperi Sebastian Caceres için teklif yaptı. Kısa süre önce Tottenham’ın 3 milyon sterlin ve sonraki satıştan pay önerdiği ancak olumsuz cevap aldığı oyuncu için Club America’nın Fenerbahçe’ye vereceği cevap merak ediliyor.

AVRUPA GOLCÜSÜ

İsmail Kartal’ın genelde Avrupa maçlarında kullandığı Batsman, dokuz maçta dört gol iki asist yaparken ligde altı maçta süre alıp henüz golle tanışamadı.

SEKİZ MAÇTA DZEKO VAR

Kanarya’nın hücumdaki yükünü çeken isim Bosna Hersekli Edin Dzeko oldu. Tecrübeli isim Süper Lig’de sekiz mücadelede skor katkısı yaptı. Dzeko, kaydettiği 10 gol ve dört asistle takımını sırtlarken onu altı gol, üç asistle Sebastian Szymanski, beş gol ve üç asistle İrfan Can Kahveci takip etti.

RAKAMLARIN DİLİ

Sezona onda on yaparak başlayan Fenerbahçe’nin liderliği boşuna değil. 12 hafta sonunda ligde en golcü takım olan sarı lacivertliler rakip fileye 31 gol atarken kalesinde ise sadece sekiz gol gördü. +23 averajla zirvede yer alan Kanarya, altı deplasman maçında da gol yemedi. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...