Fenerbahçe'ye Batsman piyangosu

- Güncelleme:
Fenerbahçe'ye Batsman piyangosu

SPOR Haberleri

Serie A ekibi Bologna, sarı lacivertlilerin golcüsüne talip oldu. İtalyan takımı Musa Barrow’u Arabistan’a satarsa, Batshuayi için 10 milyon avroyu gözden çıkaracak

Bu sezon aldığı oyuncular kadar sattığı oyuncularla da adından söz ettiren Fenerbahçe, büyük kazanç sağlayacağı bir transfere daha imza atabilir. Corriere dello Sport’ta yer alan habere göre Bologna, Batshuayi için Fenerbahçe’ye satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulunmaya hazırlanıyor. Hatta bunun için 10 milyon avroyu gözden çıkarmış durumda. Ancak İtalyan ekibinin bu parayı verebilmesi de forvet oyuncusu Moussa Barrow’u, kendisini ısrarla isteyen Arap kulüplerine yüksek fiyatla satışına bağlı.

ÜÇ KATINA GİDECEK

Eğer oyuncunun menajeri Federico Pastorello, Arap kulüplerine Gambiyalı oyuncuyu iyi bir fiyata satabilirse, ondan gelecek para Michy Batshuayi’nin transferinde kullanılacak. Bir sezon Beşiktaş’ta kiralık olarak forma giydikten sonra Fenerbahçe’nin Chelsea’den 3,5 milyon avroya bonservisini aldığı Batshuayi’yi üç katı fiyatına elden çıkabilir. Edin Dzeko’nun gelişiyle kulübeye mahkûm kalan Belçikalı oyuncunun da transfere sıcak bakabileceği belirtildi. Fenerbahçe ise resmî teklifi bekliyor. 

ARDA ERKEN DÖNÜYOR

Fenerbahçe’nin bonuslarla birlikte 30 milyon avroya Real Madrid’e gönderdiği Arda Güler’den iyi haber geldi. İspanyol basını sezon öncesi sakatlanan Arda’nın beklenenden erken döneceğini söylerken “Arda bir ay sonra sahaya çıkabilir. Ancelotti onu takımda istiyor” diye yazdı. 

OMAR'IN LİSANSI ÇIKTI

Fenerbahçe, geçtiğimiz günlerde dört yıllık sözleşme imzalattığı Omar Fayed’in lisansını çıkardı. Mısırlı futbolcunun bilgileri Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) resmi internet sitesinde de yayınlandı. 20 yaşındaki defans oyuncusu Mısır’ın El Mokawloon takımından transfer edilmişti. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...