Trezeguet iki golcüye bedel

- Güncelleme:
Trezeguet iki golcüye bedel

SPOR Haberleri

Karagümrük filelerini iki defa havalandıran Mısırlı forvetin tabela yaptığı maçlarda Trabzonspor 20 puan topladı

Erken hedefsiz kalan ve son maçında Fatih Karagümrük’ü 4-1 ile geçen son şampiyon Trabzonspor’da öne çıkan isim Trezeguet oldu. İlk dönemlerinde bekleneni veremeyen Mısırlı oyuncu, önceki gün iki golle öne çıktı ve ligde 26 maçta 10 gole ulaştı. Bu sayı forvetler Umut Bozok ile Maxi Gomez’in toplam attığına eşitti. Beklentilerin uzağında kalan iki isim de 5’er golde kaldı. Trezeguet ise çift haneli sayıya ulaşan ilk oyuncu oldu.

KALICI DEĞER

Trabzonspor’un sezon başında Aston Villa’dan 4 milyon avro bonservis bedeliyle Nwakaeme’nin yerine kadrosuna dâhil ettiği Trezeguet, golleriyle takıma önemli katkı verdi. Onun gol attığı maçlarda (6 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet) bordo mavililer 20 puan topladı. Yeni sezon kadro planlamasında Mısırlı oyuncu ‘kalıcı’ değer olarak görülürken Umut ve Gomez için teklifler değerlendirilecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...