Türk futbolunda tarihi gün! Heyecanla beklenen karar İsviçre'de açıklanacak

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Türk futbolunda tarihi gün! Heyecanla beklenen karar İsviçre'de açıklanacak

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı ortak düzenlemeye hazırlanan Türkiye ve İtalya, bugün İsviçre'de UEFA heyetine sunum yapacak. Volkan Demirel ve Gianluigi Buffon dev organizasyonda açıklama yaparak dev turnuvadaki adaylığa dair bilgiler verecek.

Türkiye ve İtalya ortaklığının tek aday olduğu EURO 2032'de ev sahipleri bugün resmi olarak açıklanacak.

EURO 2032 ev sahipliğine ortak aday olan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve İtalya Futbol Federasyonu heyetleri sunum için UEFA'nın Nyon'daki merkezine geldi.

UEFA'da TSİ 10.30'da başlayan toplantıda ilk olarak EURO 2028'in ev sahibi adayları Birleşik Krallık ve İrlanda Futbol Federasyonu yetkilileri sunumlarını yapacak, ardından Türk ve İtalyan heyetleri sunumlarına başlayacak.

Sunumların ardından, UEFA Yönetim Kurulu toplantısı başlayacak ve 13.00'te başlayacak törenle EURO 2028 ve EURO 2032'nin ev sahipleri açıklanacak.

Türk futbolunda tarihi gün! Heyecanla beklenen karar İsviçre'de açıklanacak

TFF HEYETİ EURO 2032 İÇİN NYON'DA

Türkiye ve İtalya'nın adaylık sunumunda Türkiye Futbol Federasyonunu (TFF) sahnede Başkan Mehmet Büyükekşi, Başkan Vekili Mustafa Eröğüt, Genel Sekreter Kadir Kardaş ve Türkiye'nin EURO 2032 adaylığındaki futbol elçisi Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel temsil edecek.

TFF adına sunumu Başkan Vekili ve UEFA İlişkileri ve Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Eröğüt yapacak.

Türk futbolunda tarihi gün! Heyecanla beklenen karar İsviçre'de açıklanacak

Sunumda EURO 2032 için hazırlanan ortak tanıtım videosu da UEFA Yönetim Kuruluna izlettirilecek.

Federasyon yetkililerinin sunumlarının ardından, TFF Futbol Elçisi ve eski milli kaleci Volkan Demirel, İtalyan eski milli kalecisi Gianluigi Buffon ile Buffon'un eşi olan İtalyan TV sunucusu Ilaria D'Amico konuşma gerçekleştirecek.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...