Ümraniyespor - Fenerbahçe maçına Fenerbahçe logolu Passolig sahiplerinin alınmayacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ümraniyespor - Fenerbahçe maçına Fenerbahçe logolu Passolig sahiplerinin alınmayacak

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un 20. haftadaki Ümraniyespor-Fenerbahçe maçı öncesi "o statta maç oynanmamalı" şeklindeki sözleri nedeniyle Sarı-Lacivertli taraftarlar maça alınmayacak. Ümraniyespor, stadyuma logosuz ve Fenerbahçe logolu Passolig sahiplerinin alınmayacağını duyurdu.

Süper Lig'in 20. haftasında yarın Ümraniyespor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. 3.5 seyirci kapasiteli Ümraniye Hekimbaşı Şehir Stadyumu'nda oynanacak maça Fenerbahçe taraftarları alınmayacak.

ÜMRANİYESPOR'DAN AÇIKLAMA

Ümraniyespor, stadyuma logosuz ve Fenerbahçe logolu Passolig sahiplerinin alınmayacağını duyurdu. Kırmızı-Yeşilli İstanbul ekibinin açıklaması şöyle: 

"Süper Lig'de oynayacağımız Fenerbahçe müsabakasında Ümraniyespor tribünlerine logosuz, TFF ve Fenerbahçe logolu Passolig kart sahiplerine bilet yüklenemeyecektir. Bu kartlardan alım yapmış olan kişilerin biletleri iptal edilecektir."

https://twitter.com/Umraniyespor/status/1617054663160856585

Ümraniyespor - Fenerbahçe maçına Fenerbahçe logolu Passolig sahiplerinin alınmayacak

JORGE JESUS NE DEMİŞTİ?

Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası'nda Rizespor'u eleyip çeyrek finale yükseldiği maçın ardından Jorge Jesus, "Ümraniye Stadyumu'nda Süper Lig maçı oynanmamalı. Ben Türkiye'ye geldiğimden beri Fenerbahçe maçları, Portekiz'de canlı yayınlanıyor. Rakibimize saygı duyuyorum ama o stadyumda maç oynanmamalı" demişti.

Ümraniyespor Başkanı Tarık Aksar da Jesus'un sözlerine şu cevabı vermişti:

"Ortamı germek için bunları yapıyor. Önce gidip, Portekiz'in statlarını düzeltsin. Sonra Türkiye'ye ayar versin. Şu anda yetkililer çim ve ışıklandırma olarak Türkiye'nin bir numarası olduğunu söylüyorlar. Bunu ben söylemiyorum, bu işten anlayanlar söylüyor."

https://twitter.com/Umraniyespor/status/1616170974507929601

Ümraniyespor - Fenerbahçe randevusu öncesi ev sahibi 14 puanla son sırada. Fenerbahçe ise 38 puanla 2. sırada ve puan kaybına tahammül kalmadı. Ligin ilk haftasında Kadıköy'de oynanan maç 3-3 berabere bitmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...