Valerien Ismael: "Bazı futbolcuların da Beşiktaş'ta oynadığının farkında olması gerekiyor!"

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Valerien Ismael: "Bazı futbolcuların da Beşiktaş'ta oynadığının farkında olması gerekiyor!"

SPOR Haberleri

Beşiktaş camiası ve futbol kamuoyu, Ahmet Nur Çebi yönetiminin teknik direktör Valerien Ismael ile devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Hatayspor deplasmanında 1. dakikada golü bulduğu maçı 90'da yediği golle 2-1 kaybeden Fransız çalıştırıcı yenilginin sorumluluğunu aldı ancak istifa etmek yerine futbolcuları suçlamayı tercih etti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, istifa etmeyi düşünmüyor. Süper Lig'de son 6 maçta 1 galibiyet alabilen Beşiktaş, Hatayspor deplasmanında dramatik bir mağlubiyet daha yaşadı. Siyah-Beyazlılar ilerisi için de umut vermiyor.

Beşiktaş taraftarları ve futbol kamuoyu Ahmet Nur Çebi yönetiminin Ismael'in arkasında durmaya devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Fransız çalıştırıcı ise Hatayspor - Beşiktaş maçının ardından sorumluluğu aldı ancak bazı futbolcuları suçladı. 

"ŞOK EDİCİ BİR DURUM YAŞANDI"

Valerien Ismael'in yayıncı kuruluşa yaptığı açıklama şöyle:

"Tabi ki kabul edilemez. Sorumluluk alıyorum ama bazı oyuncularımızın da Beşiktaş'ta oynadığının farkında olması gerekiyor. Şok edici, beklemediğimiz bir durum yaşandı. Yine söylüyorum, bazı oyuncuların Beşiktaş'ta oynamanın ne olduğunu anlaması gerekiyor."

"Herkesin sorumluluk alması lazım, ben de kendime düşen sorumluluğu alıyorum. Futbolcunun görevi saha içidir. Saha içindeki performansın karşılığının, Beşiktaş'ta oynamak olduğunun farkına varılmalı."

Valerien Ismael:

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...