Volkan Demirel istifa etti! Hatayspor'un yeni teknik direktörü belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Volkan Demirel istifa etti! Hatayspor'un yeni teknik direktörü belli oldu

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Süper Lig'in 18. haftasında Beşiktaş' evinde 2-1 kaybeden Hatayspor'da Volkan Demirel'in istifa ettiği öğrenildi. Dün akşam basın toplantısında ayrılık sinyali veren Demirel,

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel görevinden istifa etti.

Beşiktaş'a karşı alınan 2-1'lik yenilgi sonrası yönetimle bir araya gelen Demirel, kan değişikliğinin iyi geleceğini bildirdi.

Hatayspor'un ilk olarak Selçuk İnan ile görüşeceği öğrenildi.

VOLKAN DEMİRE AYRILIK SİNYALİ VERMİŞTİ

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, karşılaşma öncesinde Beşiktaş'ın puan durumundaki yeri ve teknik direktör değişikliklerine rağmen çok saygı duyulacak bir takım olduğunu söylediğini anlattı.

Konsantrasyon eksikliği yaşadıklarını dile getiren Demirel, şunları kaydetti:

"Takımı ben kurdum, planladım, herkesi getirdim, gideceklere karar verdim, benim iyi anlatamam, hepsinin toplamında mağlubiyet söz konusu oldu. Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. Bizim ise önümüzde konuşacak, düşünecek, yorumlayacak bir yol olduğunu düşünüyorum. Bununla ilgili de en kısa zamanda oturup, konuşup ona göre yol belirleyeceğiz."

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...