Wanda Nara'dan çarpıcı Mauro Icardi itirafı: Bunu yapmamamı çok isterdi…

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Wanda Nara'dan çarpıcı Mauro Icardi itirafı: Bunu yapmamamı çok isterdi…

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Türkiye’ye geldiğinden bu yana tüm futbolseverlerin ilgisini çeken Arjantinli golcü Mauro Icardi bu sefer özel hayatıyla gündemde. Icardi’nin eşi Wanda Nara, yıldız golcü hakkında çok çarpıcı itiraflarda bulundu. ‘Yani bunu yapmamamı çok isterdi’ aralarında geçen tüm samimi olayları anlattı.

Galatasaray’ın adeta sevilen bir yüzü haline gelen Mauro Icardi, hem sahadaki performansıyla hem de özel hayatıyla gündemden düşmek bilmiyor. Icardi’nin eşi Wanda Nara, katıldığı bir programda Arjantinli futbolcu ile ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu. 

Wanda Nara, Mauro Icardi ile olan ilişkisine dair detayları paylaşarak bir çift olarak karşılaştıkları zorluklara değindi.

“ÇALIŞMAMI HİÇ İSTEMEZDİ” 

Icardi’nin kendisinin çalışmamasını istediğini belirten Wanda Nara, "Mauro ile en büyük kavgamızın sebebi benim çalışmam. Yani bunu yapmamamı çok isterdi, bunun gereksiz olduğunu düşünüyor. Bazen erken kalktığımı görüyor ve bana 'ne gerek var' diyor" dedi. 

Wanda Nara'dan çarpıcı Mauro Icardi itirafı: Bunu yapmamamı çok isterdi… - 1. Resim

“BAZEN ONU SORGULUYORUM” 

Icardi’nin zaman zaman işine olan bağlılığın güçsüzleştiğini ve bunu her zaman sorguladığını ifade eden Nara, şu ifadeleri kullandı:

"Hayır, ama beni kıracak yorumlar yapıyor. Eğer bir konuda kavga ediyorsam, bunun nedeni 'ne gerek var' ya da 'ne istiyorsun' yorumlarıdır. 

Wanda Nara'dan çarpıcı Mauro Icardi itirafı: Bunu yapmamamı çok isterdi… - 2. Resim

“TÜM KADINLAR BAĞIMSIZ OLMALI” 

Futbolcuların eşleri için en kötüsü hiçbir şey olmamaktır. Bir çatlak ile birlikteler. Ne kadar işler berbat olursa olsun, hiç çalışmazsan, başka bir şey yapmazsan, evinden hiç çıkmazsan olmaz. Kadınlar çalışmak zorunda, bir şeyler yapmak zorunda. Onun ünlü olduğunu söylemiyorum, çünkü değil. Ama bir kadın olarak hayallerini gerçekleştirmeli ve bağımlı olmamalısınız, Küçük bir öpücük ve 'ben gidiyorum' deme şansına sahip olmalı. Kalmak istiyorsa sorun yok ama başka seçeneği olmadığı için kalmamalı. Dışarı çıkan kişinin kadın olması iyi bir şey... Onun aynı zamanda çocuklarınıza verdiğiniz bir örnek olduğunu hissediyorum"

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...