Yine sakat Hâkim bey!

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Yine sakat Hâkim bey!

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Sarı kırmızılıların sadece üç maç oynatabildiği Hâkim Ziyech, Fas Millî Takımı’na çağrıldı ama sakatlığı sebebiyle iki maçta da oynamayacağı açıklandı. Devre arasında Chelsea’ye dönmesi gündemde

Sarı kırmızılı takımın ses getiren transferlerindendi Hâkim Ziyech. Chelsea’den bir sezonluğuna kiralanan Faslı 10 numara herkesi heyecanlandırmıştı. İlk geldiğinde sakatlığı ve maç ritmi olmaması sebebiyle bir süre takımdan uzak kalan Ziyech, devamında asist ve golüyle dönmüştü. Ancak sonrasında tekrar sakatlık yaşadı ve Cimbom’un son dört maçında oynayamadı. Sakatlık durumunun iyiye gittiği belirtilen sarı kırmızılı oyuncu ülkesi Fas Millî Takımı’ndan davet aldı. Ancak oradan da Liberya ve Fildişi Sahili maçlarında forma giyemeyeceği bilgisi verildi.

DURUMU SORU İŞARETİ

Okan Buruk’un genç kadroda risk almadan kazanmaya çalıştığı Ziyech’in İngiltere’de de kendine fazla  bakmadığı iddiaları vardı. Hatta Ada basınına göre şu anda formadan uzak olan Faslı oyuncunun devre arasında tekrar İngiltere’ye dönebileceği konuşuluyor. Çok yetenekli olan ve futbol zekâsı tartışmasız Ziyech’in futbolundan çok özel yaşantısıyla ön plana çıkmasının da kariyerini etkilediği belirtiliyor. Aktüel piyasa değeri 15 milyon avro olan 30 yaşında yıldız ismin millî ara sonrasındaki durumu geleceği açısından belirleyici olacak gibi görünüyor.

TEKRAR İNİŞE GEÇEN BİR KARİYER

Hâkim Ziyech, 2019’da Ajax’ta güncel piyasa değeri 50 milyon avrolara ulaşmıştı. Ki bir sezon sonrasında da Chelsea’ye 40 milyon avro bonservis bedeli karşılığında transfer olmuştu. İngiliz ekibiyle de 2025’e kadar mukavelesi var.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...