Yapılandırma ile daha da güçlendik

Düzenleyen:
Yapılandırma ile daha da  güçlendik

T-Otomobil Haberleri

Gerçekleştirdikleri basın toplantısında sektörün durumunu değerlendiren DRD Ticari Operasyonlar Direktörü Özgür Kara Türkiye ekonomisinin yakın dönemde zor bir süreçten geçtiğini dile getirerek “Kurda yaşanan volatilite, enflasyon, yüksek faiz, otomotiv sektörünü ve uzun dönem kiralamayı ciddi şekilde etkilendi.

Ali Çelik - Ağrı Belediyesi için Karsan’ın özel hazırladığı, şehir merkezindeki mahallelerden hastaneye yolcu taşıma maksatlı kullanılacak “Hastabüs” araçlar teslim edildi. Hasta ve yakınlarının binişlerinin ardından, şehir içinde durmaksızın direkt hastaneye ulaşım sağlayan Hastabüs, Ağrı’nın 10 mahallesinde hizmet verecek. Karsan Ticari İşler Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Arpacıoğlu, 50 adet Jest+ minibüsün bölge halkına hizmet için teslim ettiklerini söyledi.

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...