Geniş ailelere konforlu çözüm

Geniş ailelere konforlu çözüm

T-Otomobil Haberleri

Geçtiğimiz hafta içi online basın toplantısı ile tanıtılan Mercedes-Benz markasının Yeni V-Serisi Türkiye’de satışa sunuldu.

Marka tarafından premium segment içinde konumlandırılan araç hem iş hem aileler için yüksek konforlu yolculuk deneyimi sunuyor. 2.0 litrelik turbo beslemeli 4 silindirli dizel motorun görev aldığı V Serisi, 237 BG güç seçeneği, 9G-TRONIC otomatik şanzıman ve 4MATIC ile alınabiliyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Mercedes-Benz Hafif Ticari Araçlar Ürün Grubu İcra Kurulu Üyesi Tufan Akdeniz “5.175 adetlik satış ile tamamladığımız 2020 yılında, Sprinter ve Vito araçlarımızla bir kez daha minibüs ve 8+1 kategorilerinde en çok tercih edilen marka olduk. Şimdi ise mevcut modellerimizin yanına Yeni V-Serisi’ni de ekleyerek premium kategorisinde, müşterilerimizin taleplerini karşılamaya hazırlanıyoruz” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...