Ah keşke telefon alsa!

Düzenleyen:
Ah keşke telefon alsa!

TEKNOLOJİ Haberleri

Sevgililer Günü yaklaştı, sevenleri de tatlı bir telaş sardı. Kimi eşine, kimi nişanlısına, kimi annesine kimi de en sevdiklerini mutlu etmek için seçim yapmaya çalışıyor. Yapılan araştırmalara göre her üç kişiden biri kendisine hediye alınmasını bekliyor.

ÖMER TEMÜR

Bu yılın favori hediyeleri arasında ise akıllı telefon, saat, kolye ve kıyafetler öne çıkıyor. e-Ticaret platformu GittiGidiyor, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne sayılı günler kala, tüketicilerin hediye beklentilerini ortaya koyan bir anket gerçekleştirdi. Toplam 3 bin 86 GittiGidiyor kullanıcısının katıldığı ankette “Sevgililer Günü’nde size nasıl bir hediye alınmasını istersiniz?” sorusuna cevap verenlerin yüzde 41’i “giyim ve aksesuar” derken, onu yüzde 36’yla “teknolojik”, yüzde 13’le “kozmetik” ve yüzde 10’la “romantik” hediyeler takip etti. Kadınlar “Sevgililer Günü’nde size nasıl bir hediye alınmasını istersiniz?” sorusuna yüzde 48’le en çok “giyim & aksesuar” yanıtını verirken, erkekler ise yüzde 50’yle tercih hakkını teknolojiden yana kullandı. Katılımcılara “Sevgililer Günü hediyesi alırken en çok nelere dikkat edeceksiniz?” sorusu da yöneltildi. Yüzde 44’ü bu soruyu “İhtiyaca yönelik bir hediye almaya” olarak yanıtlarken; yüzde 31’i “Bütçeme uygun olmasına”, yüzde 14’ü “Mutlaka kampanyalardan faydalanmaya” ve yüzde 11’i “Önceden internetten araştırmaya” cevabını verdi. 

GM 9 Pro’da büyük indirim 

 

General Mobile, Sevgililer Günü kampanyası kapsamında GM 9 Pro modelinde indirime gitti.  İlk çıktığında 2.899 TL’den satışa sunulan telefonun fiyatı aradan geçe sürede 2199 TL’ye kadar düşmüştü. Sevgililer Günü kampanyası ile telefonun fiyatı ise 1699 TL oldu. Sevdiklerini GM 8 Android One ile mutlu etmek isteyenler ise telefona 1.299 TL yerine 999 TL’ye sahip olacak.

MediaMarkt aşka geldi

 

MediaMarkt, akılıl telefondan bilgisayarlara, kişisel bakım ürünlerinden oyun konsollarına kadar yüzlerce üründe indirime gidiyor. MediaMarkt’ta Galaxy A9 akıllı cep telefonu 3.199 TL’den satışa sunulurken OPPO cep telefonu alanlara 349 TL değerindeki Arzum kahve makinesi hediye ediliyor. Ayrıca Samsung akıllı saat alanlar ikincisine %50 indirimle sahip oluyor. 

Ah keşke telefon alsa!

Samsung’dan hediye fırsatı

 

Samsung, Sevgililer Günü için özel olarak başlattığı kampanya kapsamında Galaxy A7 ya da Galaxy A9 akıllı telefon satın alanlara 10.000 mAh kapasiteli taşınabilir hızlı şarj cihazı kazanma fırsatı sunuyor. Galaxy A9 ve Galaxy A7’nin satış fiyatları ise 3599 TL ve 2549 TL. 

 

Her bütçeye uygun saatler

 

Hepsiburada, Sevgililer Günü’nde akıllı saat ve akıllı bilekliklerle sevenlerin yüzünü güldürüyor. Pembe, altın ve beyaz renklerdeki akıllı saatler ince ve zarif tasarımıyla her bilek ölçüsüne uyum sağlarken, akıllı bileklikler ise 200 lira indirimle sunuluyor. 

A101 Honor 9 Lite satacak

 

A101, 14 Şubat’a özel Honor 9 Lite modelini 1.299 liradan satışa çıkardı. 5.65 inç büyüklüğündeki ekran ile gelen Honor 9 Lite, gücünü Kirin 659 yonga seti ve 3 GB RAM’den alıyor. 13 Megapiksel + 2 Megapiksel çözünürlüğünde ön ve arka kameraya sahip olan telefonda 32 GB dâhilî depolama birimi yer alıyor. 

Lifebox’tan özel baskı 

 

Turkcell’in bulut depolama servisi Lifebox, 14 Şubat’a özel olarak kullanıcılarının beğendiği fotoğrafları albüme dönüştürüyor. Kullanıcılar lifebox’a girip istediği fotoğrafı seçtikten sonra ’print’e tıklayıp hızlı ve kolay sipariş verilebilecek, siparişler iki gün içinde kargolanacak.

Ah keşke telefon alsa!

 

Bir alana ikincisi bedava

Grundig, GSB 720 Soundbox Jam Taşınabilir Bluetooth Hoparlör alana aynı ürünün ikincisini hediye ediyor. 10 saatlik kullanım süresi sunan ürün, micro USB ile kolayca şarj edilebiliyor ve ışıklı on/off düğmesi ile şarjı azaldığında uyarı veriyor. 10 W stereo ses çıkış gücü, bluetooth ve aux-in bağlantısı bulunan ürünün fiyatı 379 TL.

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...