Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Akıllı telefonla mantar avı

Akıllı telefonla mantar avı

TEKNOLOJİ Haberleri

Turizm denilince kimsenin aklına mantar gelmez. Ama mantar toplama etkinlikleri Avrupa ülkelerinde özellikle de kuzey ülkelerde yaygın bir durum. Türkiye ise mantar konusunda âdeta bir cennet. Daha çok ilkbahar ve sonbaharda ortaya çıkan mantarlar fotoğrafçıların da gözdesi.

ÖMER TEMÜR

Biz de bu gizli güzellikleri görmek için Vivo Türkiye Pazarlama Müdiresi Selin Dayıoğlu ve mikolog yani mantar uzmanı Jilber Barutçiyan ile Riva ormanlarında mantar avına çıktık. Bir yandan mantar toplarken diğer yandan bu güzellikleri Vivo X50 Lite fotoğrafladık. Vivo geçtiğimiz ağustos ayında X50 Lite ürünüyle Türkiye'ye giriş yapmıştı. 48 MP ana kameranın bulunduğu telefonda, f/1.8 diyafram, 0.8 mikrometrelik lens faz algılamalı otofokus ile güçlendirilmiş. Gündüz çekimleri ise çok başarılı.
Orta segment bir telefon olan Vivo X50 Lite ile Türkiye'de iyi bir çıkış yaptıklarını dile getiren Selin Dayıoğlu, yeni modellerin de müjdesini verdi. Dayıoğlu  kasım ayı sonuna kadar biri amiral gemisi olmak üzere üç yeni modeli daha Türkiye piyasasına sunacaklarını bildirdi. Ama fiyat konusunda sürprizler yaşanabilir. Malum kurda yaşanan artışlar telefonlar fiyatına yansıyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...