Merakla beklenen OnePlus 12, AnTuTu'da görüldü: Performansı herkesi şaşırttı!

Düzenleyen: / Kaynak: Weibo
- Güncelleme:
Merakla beklenen OnePlus 12, AnTuTu'da görüldü: Performansı herkesi şaşırttı!

TEKNOLOJİ Haberleri  / Weibo

Çok yakında piyasaya çıkması beklenen amiral gemisi akıllı telefon modeli OnePlus 12, AnTuTu'da ortaya çıktı. Cihaz yüksek performansıyla dikkat topladı.

OnePlus 12, şimdiden yılın en çok beklenen akıllı telefonlarından biri olduğunu kanıtlıyor. AnTuTu tarafından yakın zamanda gerçekleştirilen bir test sayesinde, OnePlus serisinin yeni üst modelinin teknoloji meraklıları için neler sunduğuna dair bir fikir sahibi olduk.

ONEPLUS 12, SNAPDRAGON 8 GEN 3 VE ANDROİD 14 İLE GELİYOR

AnTuTu tarafından gerçekleştirilen test, cihazın en ilginç özelliklerden birini ortaya çıkardı. OnePlus12, resmi olarak tanıtılmadan önce bile en yeni ve en gelişmiş işletim sistemi olan Android 14'ü çalıştırıyor. Performans canavarı Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti ile birleşen bu cesur hamle, olağanüstü performans ile akıcı ve duyarlı bir kullanıcı deneyimi vaat ediyor.

Cihazda varsayılan olarak 12 GB RAM karşımıza çıkıyor. Bu veriler, OnePlus 12'nin temel varyantının teste tabi tutulduğunu gösteriyor. Hatta son söylentiler, şirketin 24 GB RAM'e sahip daha gelişmiş bir varyant sunabileceğini gösteriyor. Bu özellikler, akıllı telefonun AnTuTu'da 2.110.808 puanlık etkileyici bir sonuç elde etmesini sağladı. Bu da cihazla ilgili beklentileri şimdiden fazlasıyla artırdı.

Merakla beklenen OnePlus 12, AnTuTu'da görüldü: Performansı herkesi şaşırttı!

Heyecanla beklenen telefonun, maksimum 2.600 nit parlaklığa ulaşabilen BOE'nin 2K LTPO OLED ekranıyla gelmesi bekleniyor. Fotoğrafçılar için ise 50 MP'lik bir ana kamera, 50 MP ultra geniş kamera ve 64 MP periskop telefoto lens sunulacağı söyleniyor.

Ortaya çıkan bilgilere göre OnePlus 12, 5.400 mAh pil kapasitesine sahip olabilir. Bununla birlikte şirket yüksek hızlı şarj desteği vaat ediyor. Söylentilere göre cihazda 100W kablolu ve 50W kablosuz hızlı şarj desteği yer alacak.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Weibo
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...