Silahlı Kuvvetlerimizin gücüne güç katacak! Roketsan duyurdu: KARAOK'tan tam isabet

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Teknoloji Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kısa Menzilli Tanksavar Silahı ‘KARAOK’ gücünü bir kez daha kanıtladı. Roketsan, KARAOK’un test atışlarında hedeflerini tam isabetle vurulduğunu açıklarken, Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün “Vuruş modları ve üzerinde bulundurduğu optik sistemleriyle KARAOK‘tan kaçış yok” dedi. 

Kısa Menzilli Tanksavar Silahımız KARAOK başarılı test atışları ile hedefini tam isabet vurarak sahada gücünü ve teknolojik başarısını bir kez daha kanıtladı.
KARAOK Kısa Menzilli Tanksavar Silahı başarılı test atışlarında hedefini tam isabetle vurdu. Roketsan’ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda“Kısa Menzilli Tanksavar Silahımız KARAOK Görev Başında! Silahlı Kuvvetlerimizin gücüne güç katacak KARAOK Kısa Menzilli Tanksavar Silahımız başarılı test atışları ile hedefini tam isabet vurarak sahada gücünü ve teknolojik başarısını bir kez daha kanıtladı” ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/roketsan/status/1728747642727927917

“KARAOK‘TAN KAÇIŞ YOK”

Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün ise “Vuruş modları ve üzerinde bulundurduğu optik sistemleriyle KARAOK‘tan kaçış yok. Metehan’ın ruhuyla, taktik sahadaki oyun değiştirici gücümüz KARAOK güvenlik güçlerimizin sadık bir dostu olacak” ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/halukgorgun/status/1728752125277282358

Düzenleyen:  - Teknoloji
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...